Кадър: БТВНе сме обсъждали в групата идеята за импийчмънт на

...
Кадър: БТВНе сме обсъждали в групата идеята за импийчмънт на
Коментари Харесай

Менда Стоянова: В политически план ние сме обявили импийчмънт на президента преди 3 години

Кадър: БТВ

Не сме обсъждали в групата концепцията за импийчмънт на президента Румен Радев. Ще изчакаме да забележим какво ще реши Конституционния съд. В чисто политически проект ние сме оповестили импийчмънт на президента още преди 3 години. Това сподели националната представителка от ГЕРБ Менда Стоянова в студиото на " Тази заран " по bTV.

" Доста трагично показва себе си и с трагичен звук изрича слова към хората. Няма по какъв начин да не се одобри като оповестяване на война. Начинът, по който завърши неговото изказване... Тълкувам думите му като апел за събаряне на държавното управление. "  

" Всеки може да каже, че няма промени, тъй като те в никакъв случай не са задоволителни. Какво значи " разпад на страната ". Икономически растеж, по-големи заплати, ниска безработица. Какъв разпад? Качеството на живот се покачва. Подобни внушения, като тези на президента, хората го възприемат като чиста монета, без да го съпоставят с обстоятелствата ", съобщи тя, написа Блиц. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР