К омисията за отнемане на незаконно придобито имущество и противодействие

...
К омисията за отнемане на незаконно придобито имущество и противодействие
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия проверява имота на Боил Банов в Копривщица

К омисията за лишаване на нелегално добито имущество и противопоставяне на корупцията (КПКОНПИ) прави инспекция на парцела на някогашния министър на културата Боил Банов в Копривщица, заяви. Банов удостовери за инспекцията, само че отхвърли да разяснява.

Източници от локалната администрация прецизираха, че се търси генезис на парите за къщата и дали цената й подхожда на действителната. Имотът е платен за 56 хиляди лв..

Преди месец Върховната административна прокуратура (ВАП) образува кореспонденция по информация в медиите за закупен парцел от някогашен министър на културата в град Копривщица.

От държавното обвиняване пожелаха от отрасловия длъжностен министър проф. Велислав Минеков информация за съществуването на проект за запазване и ръководство на архитектурно-исторически резерват "Копривщица ".

Териториално-устройствената отбрана на недвижимото културно завещание обгръща и проекти за запазване и ръководство на недвижими културни полезности.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Майка на плажа: - Ваньо, не влизай в дълбокото да не те хване някой спазъм! Друга майка наоколо: - Мишо, не влизай на дълбокото, маме!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНовината заяви синът муРаботна група ще изследва нуждата от строежаВъпреки напъните на огнеборците пожарите към този момент не са овладени30 компании се споразумели за разпределянето на обектите, разкрива КЗККрум Зарков: Не знаем по какъв начин ще се споделя идващият министър на правораздаването, само че през днешния ден разбрахме, че мислим еднообразно какво той би трябвало да правиКакво гласи текстът ѝИма хора, които са толкоз значими, че цяла страна е кръстена на тяхДоминиканската република е в тридневен траурИзследователи сложиха под подозрение връзката сред равнището на тестостерона и мъжките успехиТова се случи на изключително съвещание днесСлужебният министър на стопанската система е изслушван в Народното събрание по отношение на положението на Българската банка за развитиеШвейцарската прокуратура проверява прехвърлянията на няколко милиона евро " Ще повикаме още другата седмица Бойко Рашков и ще го питаме за всичко ", обявиха Тома Биков и Николина АнгелковаАпелативният съд е отхвърлил решението на Софийския градски съд, че притежател е страната " Той е измежду стожерите на дипломацията на вълците воини " За няколко месеца той се трансформира в един от най-популярните хора в мрежатаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР