Журналистката Елизабет Методиева е категорична, че не е задължително да

...
Журналистката Елизабет Методиева е категорична, че не е задължително да
Коментари Харесай

Журналистка: Ако Григорова вземе повече гласове в 25-и МИР, това ще е вот на недоверие към Нинова

Журналистката Елизабет Методиева е безапелационна, че не е наложително да има единствено нови лица в политиката, които да провокират гласоподавателите в идните избори.

" Защото съгласно мен на всеки един от нас му е значимо да отиде и да гласоподава. Мои сътрудници и другари ми споделят, че няма да отидат да гласоподават, тъй като след 2-3 месеца още веднъж ще има избори. Ами не е това решението, тъй като след 2-3 месеца когато още веднъж отидеш да гласуваш, тогава към този момент имаш право и да изискваш, имаш право да си неудовлетворен, и да кажеш - добре, това не го получих, вие ме излъгахте. Но да седиш у дома на дивана и да очакваш нещата да се трансформират, няма по какъв начин да стане. Ти би трябвало да вземеш своята гражданска позиция. Всеки един от нас би трябвало да гласоподава. Това, което се случва през последните години, не би трябвало да ни демотивира, а тъкмо противоположното.

За мен персонално такива хора като Росен Желязков, като Ваня Григорова, те са мотори. Хората, които им симпатизират, е обикновено, че ще гласоподават за тях. Интересно е в 25-и регион, където са водачите Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Ваня Григорова. Там ще ми е забавна борбата сред Нинова и Григорова. Защото в случай че Григорова събере повече гласове, това ще е един самобитен избор на съмнение против Нинова. Така че там ще са няколко борбите ", сподели Методиева в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР