Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години в края на

...
Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години в края на
Коментари Харесай

Децата на Елена Йончева и Сергей Станишев - първи приятели

Журналистката Елена Йончева ще навърши 60 години в края на май като самотна майка. Кандидатката за евродепутат от Движение за права и свободи отглежда сина си Теодор напълно сама, без той да подържа какъвто и да било контакт с татко си Пламен Тодоров от към този момент 4 години. Момченцето е на 7 и посещава влиятелно учебно заведение в Брюксел.

По подигравка на ориста там дребният Тео е пръв другар с децата на някогашния съкровен сътрудник на майка си - Сергей Станишев. Йончева не крие, че откогато се оправя с майчинските отговорности независимо, единствените хора, на които разчита, до момента в който е в чужбина, са в действителност някогашният обичан и актуалната му брачна половинка Моника. Съвместното им минало не пречело по никакъв метод на актуалните им другарски взаимоотношения и те били единствените, на които Елена имала доверие във връзка с сина си. Често си гостували едни на други, тъй като обитавали жилища чартърен в Брюксел, които се намирали в непосредствена непосредственост едно до друго.

Йончева е прекратила безусловно всевъзможен контакт с бащата на сина си проектант Пламен Тодоров и неговите родственици. Двамата имаха правосъдни разпри, които приключиха в интерес на майката. Причината за тяхната разлъка стана аферата на някогашния сътрудник на журналистката с неговата млада колежка Виктория, която предходната година роди наследник на Пламен.

Тя работи в архитектурната компания на Тодоров отдавна, а от няколко години насам се говореше, че двамата са смесили персоналното и професионалното и живеят дружно. За първи път подозрения, че са интимни сътрудници, се появиха през 2019 година, когато фотографите на " Ретро “ хванаха архитекта в крачка с колежката му по време на командировка до Шумен, когато двамата нощуваха в обща стая в локален хотел. По това време той към момента бе привързан с Елена. След случката потеглиха и първите спекулации, че връзката на Пламен и Йончева е пред разпад.

Само три години по-рано журналистката роди от него наследник на пределната 52-годишна възраст след поредност от несполучливи ин витро опити. Общото дете на Пламен и Елена отпътува с нея за Брюксел, когато тя бе определена за евродепутат, а той заживя с актуалната си млада възлюбена.

Пламен и Виктория са неразделни, видно е от фотосите им в обществените мрежи. Непрестанно обикалят света в компанията на 1-годишния си наследник. На нито един фамилен празник, странствуване или мотив обаче Теодор не участва, което евентуално значи, че двете братчета с общ баща не са се срещали и не се познават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР