Журналистката бе засечена в един от столичните молове в компанията

...
Журналистката бе засечена в един от столичните молове в компанията
Коментари Харесай

Синът на Цветанка Ризова й стана лична охрана - slava.bg

Журналистката бе засечена в един от столичните молове в компанията на Георги, който вървеше след нея и се оглеждаше за натрапници.

Пазаруващите в близост по нищо не можеха да познаят, че Ризова е на шопинг точно с наследника си. Двамата не си размениха и дума, а Цветанка нервно крачеше на най-малко два метра пред сина си.

Двамата се возиха на разстояние един от различен и на ескалатора. Очевидно двамата са имали някакъв спор, въпреки да се виждат много рядко, защото Георги живее в чужбина откакто приключи междинното си обучение. Синът на Ризова, който е плод на проваления й брак с предприемача Анатоли Георгиев е ученик на Американския лицей в София, а сега е студент в реномирано школо в Англия, където с изключение на на университетски триумфи, се радвал и на живот като принц.

От фотосите му в обществените мрежи се вижда, че Георги постоянно си разрешава да пътува на ваканции из Европа, посещава единствено класни заведения и най-много кара кола, каквато връстниците му са виждали единствено на картинка.

Синът на Ризова юрка спортно Мазерати, чиято цена е внушителните 100 бона. Спортният звяр той получил като подарък от баща си за отличния си триумф в университета, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР