Жозе Моуриньо си е харесал двама футболисти на след мача

...
Жозе Моуриньо си е харесал двама футболисти на след мача
Коментари Харесай

Бруно: Моуриньо беше впечатлен от Чико и Салинас

Жозе Моуриньо си е харесал двама футболисти на след мача сред „ смърфовете “ и в Лига Европа. Това разкри треньорът на „ черно-белите “. Босненският експерт описа пред " Канал 3 " по какъв начин почитателите са почистили всичко след мача, по какъв начин играчи на Тотнъм са желали фланелки на Локо и още любопитни неща.

„ Четох един коментар, че съм „ пичага, който кара астричка “. Аз съм естествен, аз желая да съм човек от народа и да си приказвам с хората. Някой ме заговаря, сядаме и пием кафе, без да го познавам. Ако би трябвало да имам прякор, дано е Нормалния “, сподели Бруно Акрапович пред " Канал 3 ".

„ Шапки долу за Моуриньо и времето, което ни отдели. Помогна с това наши играчи да получат екипи на Тотнъм. Интересно е, че футболисти на „ шпорите “ също желаеха фланелки на Локо Пловдив. Моуриньо остана впечатлен от Чико (б.р. Момчил Цветанов) и, харесаха му. Направи огромен комплимент за тима ми “, добави още наставникът на черно-белите.

Акрапович описа и за държанието на почитателите:

„ Трябва да се демонстрират положителните образци. Феновете на Локо почистиха улиците след мача против Тотнъм. Такива положителни неща би трябвало да стават известни. Всеки може да има изгода от това. Защото по този начин и почитатели на други тимове могат да вземат образец. В България има футболна традиция. Хората се пробват да я запазят, те са горди с традицията си и я пазят “.

Бруно Акрапович изясни и за какво Локомотив Пловдив е отказал на мачът сред двата отбора да бъде анулиран. „ Армейците “ имаха такава молба поради присъединяване си в Лига Европа.

„ Цял сезон играеш, с цел да стигнеш евротурнирите и знаеш какво ти следва. Ако бях аз, нямаше да желая отсрочване. На мен ми е забавно по какъв начин ще се оправя със обстановката “.

efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  Етър 1:3краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР