Животните имат различни духовни значения и ако постоянно виждате едно

...
Животните имат различни духовни значения и ако постоянно виждате едно
Коментари Харесай

Виждате постоянно калинки? Ето какво всъщност означава това и какво е тяхното послание към вас

Животните имат разнообразни духовни смисли и в случай че непрекъснато виждате едно и също съответно животно, евентуално се чудите дали това е знак от Вселената и в случай че да - какъв тъкмо е той. Добрата вест е, че калинките са позитивно обръщение от Висшия разсъдък, а какво тъкмо символизират те - ще ви разкажем в днешния материал.

Смята се, че калинките символизират доста, освен това все позитивни неща - от отбрана през резистентност до шанс.

Калинките се срещат на всички места, а в животинския свят е известно, че пазят другите култури, с помощта на това, че се хранят с разнообразни вредители, които биха могли да навредят на растенията.

Любопитното е и от кое място идва названието на това насекомо в англиюския език или по тъкмо ladybug. То е измислено от европейски фермери, които се молели на Дева Мария, когато вредителите почнали да ядат реколтата им. След като калинките унижожили нашествениците, фермерите ги нарекли “бръмбари на Дева Мария “, което в последна сметка през годините се е съкратило в “дамски бръмбар “.



 

5-те духовни смисли зад калинката

1. Късмет

Калинките са знак на шанса и благополучието, а в случай че откриете калинка върху облеклата си, когато сте в парка, можете да тълкувате това като целувка от Вселената.

2. Плодородие и прераждане

Калинките се появяват с настъпването на по-топло време напролет и се считат за знак както за изобилие, по този начин и за прераждане.

3. Защита

Калинките имат мощна връзка със отбраната и на тях се гледа като на бранители и донори на живота.

4. Истинска обич

Наред с асоциациите си с плодородието и прераждането, калинките могат да бъдат и знак за същинска обич - без значение дали преди малко сте срещнали същинската си обич, или някой нов се е насочил към вас.

5. Адаптивност

Калинките също се считат за знак на адаптивност, резистентност и даже трансформация, с помощта на многото им витални стадии и способността им да излизат от хибернация след дълга зима на отмора.



Основното нещо, което би трябвало да извършите, когато виждате постоянно калинки, е да разберете какво е посланието за вас. Ако ги виждате, когато сте сами, това е персонално известие, само че в случай че калинките се появяват към група хора, това е групово обръщение.

Разгадаването на посланието се свежда до подтекста, в който сте видели калинката, какво се случва в живота ви по това време и даже защо сте мислили или говорили сега, в който калинката се е появила.

Например може би преди малко сте срещнали някой нов човек в живота си, който в действителност сте харесали, а малко по-късно сте почнали постоянно да виждате калинки. Това може да е знак, че преди малко сте основали нова, любяща връзка в живота си.

Или защото калинките съставляват шанс, една може да кацне върху вас тъкмо преди изявление за работа, предлагайки ви спомагателна доза шанс.

Във всеки случай, докоснете се до интуицията си и попитайте Вселената какво би трябвало да знаете от срещите си с калинките.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР