Жителите твърдят, че кметът на селото е подложен на пореден

...
Жителите твърдят, че кметът на селото е подложен на пореден
Коментари Харесай

Плевенски магистрат се опитва да вкара в лудница кметски наместник на с. Къшин за да крие злоупотреби

Жителите настояват, че кметът на селото е подложен на следващ опит за освидетелстване и наложително лекуване от арбитър Димитър Кирилов от Районен съд Плевен. Съдията бил в дълготраен спор с Петков и жителите на селото. 

Тормозът се състои в това, че се прикривали противозаконните дейности на магистрата и длъжностни лица от Община Плевен за отдаване на пасища, мери и ливади, и други настояват жителите на селото.

.

Хората останали извънредно възмутени откакто разбрали, че по тъжба на съдията в Районен съд Плевен против кмета е формирано частно наказателно дело за наложително лекуване в здравно заведение. Само преди година пък всички прокуратури са се произнесли, че кметският наместник бил здрав и нямал душевен отклонения.

.

Виждаме по какъв начин дейностите на властта унищожават нашия кметски наместник, споделят жителите на селото.

У нас също се насажда боязън, откакто виждаме какво се случва с Пламен Петков и какви старания се поставят един здрав човек да бъде изкаран психологично болен и наложително лекуван.

.

Хората споделят, че не са допускани до делото против кмета, което се води на закрити порти. Те настояват, че напълно застават зад индивида, който в продължение на 12 години е облагородявал и продължава да облагородява селото. В петицията за отбрана на кмета са се подписали над 100 души.

.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР