Жители на бургаския квартал Сарафово“ настояват там да бъде обособено

...
Жители на бургаския квартал Сарафово“ настояват там да бъде обособено
Коментари Харесай

Ще има ли полицейско управление в бургаския квартал „Сарафово“?

Жители на бургаския квартал „ Сарафово “ упорстват там да бъде обособено полицейско ръководство , което да спомогне за повишението на сигурността в региона. Вчера те връчиха подписка с към 900 подписа на шефа на Пето районно ръководство в Бургас основен контрольор Георги Илиев и настояха на молбата им най-сетне да бъде обърнато внимание.

На срещата в квартал „ Сарафово “ участваха към 50 души. Снимка: Искра.бг

Срещата бе инициирана от локалната организация „ Граждани за Сарафово “ , а на нея участваха общо към 50 души. Бе показана презентация, в която бе обърнато внимание, че непрекъснатото полицейско наличие е значимо като превантивна мярка против осъществяването на закононарушения и постигането на по-безопасна среда на живот . В слайдовете бяха включени фотоси, от които е видно, че в последно време в квартала зачестяват хулиганските прояви , взломните обири по домовете, нарушаванията на пътя и развъждането и производството на опиати. 

На срещата участва Тодор Тодоров , като представител на. Пред Искра.бг той изрази поддръжката си за жителите на квартала и вяра, че тяхното искане ще бъде изпълнено допустимо най-скоро, защото е явно, че в региона има такава нужда . Той прикани отрасловите институции да се отнесат отговорно към проблема, който дълго време е бил подценяван. 

Ще откри ли новата детска болница на Бургас задоволително потвърдени експерти до 2026 година?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР