Жената, родена под този знак, е възхитителна сплав от земна

...
Жената, родена под този знак, е възхитителна сплав от земна
Коментари Харесай

Тя е загадъчна и неуловима – тя е зодия Риби

Жената, родена под този знак, е възхитителна сплав от земна пристрастеност и неземна фикция. Не е чудно, че мъжете постоянно са очаровани от пръв взор и нейният облик дълго ги преследва. Те се пробват да си спомнят кое ги притегля по този начин мощно, само че не могат да разгадаят тайната.

Тя има свръхестествени умения да покорява мъжете. В нейната компания с особена бляскавост мъжете усещат мъжкото си начало. Мекотата, нежността, невинността на дамата Риби разкрива потребността на мъжа да бъде мощен и грижлив.

Жената, родена под знака Риби, си избира сътрудник не по кратковременен каприз. Като представителка на всички водни знаци (Рак, Скорпион, Риби), тя е способна по тайнствен път да разкрива тайните, криещи се под маската на индивида, и интуитивно да вижда същинските претекстове. Усеща и най-малките нюанси в произнесените думи или държание и бързо може да избяга, в случай че нещо не й харесва.

Избраникът на тази жена нормално се отнася към една от две противоположни категории. Може да я притеглят слаби мъже, които тя да подари с майчинска грижа, само че може и да я влече към мощни, решителни мъже, с изявено его, способни да я пазят, насочват и поддържат.

Любовта за нея е основа, център, от който произлиза всичко. Ако тя е щастлива в персоналния живот, е способна да повдигне планини от непостижимо задължение. Но в случай че страда от нещастна обич, нищо друго няма значение. Главната й нужда е да се разтвори в другия човек, да се слее с него в съвсем тайнствен съюз.

Жената Риби с огромна лекост може да се преобрази по метод, който да подхожда на идеала на колегата. Тя принадлежи към преносимите знаци и чудесно се приспособява. Но тази притежателка на хиляди лица постоянно остава самата себе си – изплъзваща се, недостъпна, загадъчна. Природата на нейното обаяние си остава загадка.

Обаянието на дамата Риби може да е частично неземно. Мечтите за нея са самата действителност. Една от нейните черти, които мъжете намират за очарователни, е умеенето й да въплъти своите полови мечти. Тя доближава съвършенство в разнообразните еротични игри.

Понякога мощната й нужда от обич минава границата, от която стартира зависимостта. Но тънката й вътрешен глас й подсказва лимита на мъжкото самообладание. При предпочитание тя може да си върне изгубената отзивчивост на колегата. Понякога става прекомерно сензитивна и обидчива поради неразбирането на обичания човек.

Повече от всичко дамата Риби се нуждае от самообладание и съчувствие. Тя не е способна да понесе даже най-малкия намек за неуважение. Когато с нея се отнасят нежно, с обич, чувствената й, свръхнежна натура изпъква в целия си искра. Ако желаете да зарадвате тази тънка, сензитивна душа, обилно я надарете с обич. Това възприятие за нея е по-важно от въздуха.

Нея я ръководи Нептун, планетата на хубостта и тайнствеността, по тази причина и дамата Риби е женствена, чувствена, възприемчива и има невероятна вътрешен глас. Прозорливостта й не е за подценяване и постоянно я кара да съчувства на неприятностите на другите. Тя в никакъв случай няма да остане встрани. Дори може да се каже, че сама ще преживее същото, което и другият, реагирайки на вътрешния му свят, а не на неговата осанка. Никога не се опитвайте да я измамите. Тя има невероятен подарък да вижда всичко.

Заради нечуваната си сензитивност тя е склонна по този начин да се каже към окултизъм, тъй че питайте я дали да вземем за пример не може да ви гледа на ръка. Опитът я е научил, че предчувствията и нерядко й оказват помощ да предсказва следствията. Някои астролози считат, че нежните създания, родени под знака Риби, са въплътени духове, върнали се в сегашното, и имат озарение за бъдещия свят, който са изоставили. Това може и да ви наподобява фантастично, само че няма подозрение, че и мъжете, и дамите от този знак имат оракулски подарък.

Атмосферата на загадъчност, която витае към нея, може да е лъжлива. Тя в действителност има странни, магнетични свойства, които притеглят мъжете. Но е доста подвластна натура и мощно се привързва към човек, който ще играе основна роля в нейния живот.

Постоянно би трябвало да й се повтаря, че е обичана. На собствен ред тя ще се отблагодари на колегата с предаността на чувствената си душа. Жената Риби е повече склонна към фантазии и очаквания, в сравнение с към съответни дейности. Няма да се впуска в спорове и надпревари, няма да води война с всички сили за властта. Тя има свръхестествено умеене да се заобикаля с авторитетни и нужни хора. И защото наподобява почтена и безпомощна, още повече черпи от техните сили.  Връзките й кардинално са откровени, а изразяването на възприятията й е внимателно и очарователно.

Обикновено избира да се омъжи за мек сътрудник, с който да се усеща сигурна, само че мечтае за различен мъж в леглото – мощен и полов. Мечтите й я отнасят надалеч от мъжете момчета. Рибата обича да предизвика и употребява всичките си женски чарове, с цел да заинтересува стремежи мъж. Това й оказва помощ да се усеща по-уверена и да осъзнае, че е физически привлекателна. Понякога се опасява от мъжа, чийто интерес е възбудила, и се пробва да се отдръпна. Изключение вършат единствено тези, които в действителност наподобяват на момчета – от тях няма за какво да се бои.

Ще бъде нещастна, в случай че не успее по някакъв метод да съедини половите си мечти с действителността. А пътищата за това са доста. Често можете да видите жена Риби като модел, в стриптийз бар, да рисува на еротична тема, да написа полови романи.

Но Рибите са положителни, любящи дами и имат удивителната дарба да вършат щастливи всички към тях. Добра господарка, тя обича децата, въпреки че е склонна да ги глези. Способна е да се грижи за болните и доста представителки на този знак стават прелестни лекари и медицински сестри. За страдание нещо в натурата й я кара още веднъж и още веднъж да избира не мъжа който би трябвало. Понякога наподобява, че това й е писано по орис. Подобни разновидности са рискови, тъй като недобре уравновесената й емоционалност няма да й разреши да остане дълго в положение на стрес и да се усеща нещастна. Възможен е нервозен срив. А по отношение на парите – тя не е доста практична и не се оправя доста добре с тях.

Хората с комплекс за непълноценност я притеглят, тъй като се нуждаят от схващане и помощ. Тя ще бъде в услуга на всеки, който й желае помощ, в случай че напъните й се оценят. Но не си мислете, че е някоя бърсалка – тя е извънредно взискателна, от време на време ненужно, към тези, които са покрай нея. Вярва в приятелите си досега, в който не получи неопровержими доказателства за тяхното изменничество. Тогава можете единствено да съжалявате, че вечно сте изгубили тази предана душа.

Инфо: http://megavselena.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР