Жената от Флорида, обвинена в заговор за убийството на нейния

...
Жената от Флорида, обвинена в заговор за убийството на нейния
Коментари Харесай

Майка от Флорида, обвинена в заговор за убийството на изпълнителен директор на Microsoft, е имала връзка с личен треньор, обвинен бивш в копаене на злато

Жената от Флорида, упрекната в скрит план за убийството на нейния някогашен брачен партньор на изпълнителен шеф на Microsoft, разтури брака им, като имаше спекулация с персонален треньор - и упрекна някогашния си брачен партньор, че е гледал фамилното благосъстояние, разкриват неотдавна оповестени правосъдни документи.

Документите дават обстоен доклад за изявление от полицията, извършено с Шана Гарднър-Фернандес единствено седмици откакто Джаред Брайдън беше напомпван с патрони, до момента в който 2-годишната му щерка гледаше ужасено.

Гарднър-Фернандес, която беше задържана 18 месеца по-късно и в този момент е изправена пред смъртна присъда, в случай че бъде наказана по делото, невъзмутимо сподели на следователите през март 2022 година, че желае казусът да бъде позволен, с цел да може да продължи живота си.

Произхождайки от богато мормонско семейство, тя сподели на полицията, че се е омъжила за Брайдън след два месеца връзка, тъй като била „ обезверена “ – и по това време проявявала слаб интерес към него.

„ Тя сподели, че поглежда обратно, че се чуди дали Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР