Жена в инвалидна количка казва, че е била в капан

...
Жена в инвалидна количка казва, че е била в капан
Коментари Харесай

Жена с увреждания разкрива петгодишен ад на това, че е била в капан горе в собствения си дом

Жена в инвалидна количка споделя, че е била в капан в дома си от пет години, тъй като асансьорът, конфигуриран в дома й, е прекомерно дребен, с цел да побере стола й.

Мишел Филипс, на 51 години, от Дейвънпорт, Стокпорт, употребява инвалидната количка, с цел да помогне на тежките си здравословни проблеми, което й пречи да огъне едно от коленете си. Съветът конфигурира асансьор, с цел да подкрепи потребностите й, само че той не е задоволително дълъг, с цел да побере и нея, и стола й вътре. В резултат на това тя е била затворена на горния етаж на частната си благосъстоятелност за удивителните 1827 дни.

Тя реши да означи необикновената годишнина, като сложи табела с броя на дните, през които е била затворена вътре, на прозореца на горния етаж. Бившата служителка в детската градина акцентира мизерията си с балони от външната страна. 51-годишната жена изясни, че предходният й асансьор е работил няколко години и й е оказал помощ да резервира своята самостоятелност. Но когато се повреди, беше подложен нов, финансиран от дотация...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР