Жена, разхождаща кучета, все още има видения за три крави,

...
Жена, разхождаща кучета, все още има видения за три крави,
Коментари Харесай

Все още имам видения за три крави: Жена е стъпкана почти до смърт от стадо

Жена, разхождаща кучета, " към момента има видения за три крави ", откакто едвам не била стъпкана до гибел. Тя споделя, че е " сюрпризирана " от снизходителността на санкцията, наложена на фермера.

Бившият офицер от армията Яник Тведт споделя, че е мислела, че ще почине по време на ужасяващото тестване покрай Машам, в северен Йоркшир, когато животните се уплашили от нейният лабрадор Гус . Майката на две деца е останала със седем счупени ребра и е трябвало да бъде отстранена част от дебелото ѝ черво след ужасяващото тестване през юли 2021 година, научи Магистратският съд в Йорк.

Woman, 55, left with life-changing injuries after being trampled by herd of cows
— The Mirror (@DailyMirror)
70-годишният фермер Мартин Фалшоу е санкциониран, откакто признава, че не е взел съответни защитни ограничения , с цел да отдели добитъка от социална пешеходна пътека. Г-жа Тведт, която е служила в Босна и неотдавна е била диагностицирана с рак, се натъкнала на видимо безобидното 30-членно стадо дружно с приятеля си Дейвид Худ и лабрадора си.

За няколко минути тя била съборена на земята и притисната до оградата, а животните стъпкали грубо тялото ѝ. Първоначално имало крава и две телета, след което други три крави също почнали да я тъпчат.

Тя съумяла да избяга едвам когато се задействала военната ѝ подготовка и тя минала в " режим на оцеляване ". Качила се на едно дърво, където изпаднала в безсъзнание, а господин Худ я държал за ръка, преди най-сетне да бъде откарана в болница. Дори и откакто стигнала до приветливите прегръдки на медицинските екипи, шокираната Яник към момента вярвала, че ще почине заради тежестта на мъчителните си пострадвания.

A farmer has been fined after a woman was attacked while walking in the North Yorkshire countryside.

Janicke Tvedt had to be airlifted to hospital after the incident on farmland near Masham in 2021.

To read the full press release here:
— Health and Safety Executive (@H_S_E)
" Все още имам видения за три кравешки глави, които са толкоз покрай мен и ме притискат към живия плет. През по-голямата част от двете години бях на съвещания, с цел да преодолея контузията. Нараняванията, които имам, са трайни " , казва Тведт след чуването пред Би Би Си. 

Обвинението оповестява, че 10 години по-рано един извършител е бил преследван от крава, само че е съумял да избяга незасегнат, до момента в който отбраната твърди, че през последните 25 години там не е имало други произшествия.

" Вие сте човек с добър темперамент и след случая непринудено сте подхванали стъпки за слагане на ограда. Но единствено тъй като преди този момент не се е случвало нищо, не значи, че не е имало възможност да се случи нещо сходно ", показва съдията.

Фалшоу е санкциониран със 770 лири, дружно с спомагателна такса от 190 лири за жертвата и е наказан да заплати правосъдните разходи в размер на 4 539,36 лири. След правосъдното съвещание госпожа Тведт споделя пред ITV, че е " много сюрпризирана " от размера на санкцията, само че прибавя: " Важното е, че посланието е, че добитъкът не е в сигурност и желая да се уверя, че това няма да се случи на никой различен. "

Janicke Tvedt said she thought she was going to die in the terrifying ordeal when the animals feared her labrador, Goose, 8, was a threat to their calves. The mum-of-two was left with seven broken ribs, hoof marks on her chest and legs and needed part of her colon removed.
— Daily Express (@Daily_Express)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР