Жена от Тексас е била нападната едновременно от ястреб и

...
Жена от Тексас е била нападната едновременно от ястреб и
Коментари Харесай

Карък: Жена бе нападната от змия и ястреб едновременно

Жена от Тексас е била нападната по едно и също време от ястреб и змия, откакто птицата - която се храни със змии, инцидентно изпуснала влечугото върху нея.

64-годишната Пеги Джоунс косила тревата си предишния месец, когато преминаващ ястреб изпуснал змия върху нея, след което я атакувал, пробвайки се да си върне храната.

Змията се увила към ръката ѝ и почнала да я удря по лицето, до момента в който птицата забила ноктите си надълбоко в плътта ѝ.

След ужасяващото тестване тя има порезни рани и синини по ръката и лицето. Странният случай се е случил на 25 юли в град Силсби, щата Тексас, покрай границата с Луизиана.

" Докато се пробвах да смъква змията, тя се уви към ръката ми ", споделя тя пред CBS News, американският сътрудник на Би Би Си.

" Тогава ястребът се появи тъкмо толкоз бързо, колкото се появи и змията. Ястребът сграбчи змията, която се беше увила към ръката ми, и я дръпна, като че ли щеше да я отнесе. И когато го направи, издърпа ръката ми нагоре.

Ястребът носеше ръката ми, а с нея и змията ",

сподели госпожа Джоунс, представена от БГНЕС.

Ястребът се мъчел да откъсне змията от тялото на госпожа Джоунс, като я пробол неведнъж с ноктите си, до момента в който се опитвал да изтръгне назад храната си. В последна сметка змията била отскубната от ръката ѝ, а изплашеният ѝ брачен партньор я откарал в болничното заведение.

" Имаше прободни рани, порезни рани, ожулвания, драскотини и тежки натъртвания ", сподели той. След претърпяното дамата е имала проблеми със съня.

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР