Жена от Делауеър, която беше осъдена за измъчване на двамата

...
Жена от Делауеър, която беше осъдена за измъчване на двамата
Коментари Харесай

Двойка от Делауеър, осъдена на над 150 години затвор за „неописуемо“ изтезание на синове

Жена от Делауеър, която беше наказана за изтезаване на двамата си доведени сина със знанието и помощта на татко им, беше наказана в четвъртък на 106 години затвор от арбитър, който назова насилието „ най-мащабното и настойчиво зло “, което в миналото е виждал.

46-годишната Мери Винсън се призна за отговорна предходната година по 30 закононарушения, в това число похищение, малтретиране на деца, удушаване и неразумно слагане в заплаха. Тя беше изправена пред минимална присъда от 30 години и оптималната присъда от 444 години.

„ Не желаех да ги нараня “, сподели Винсън преди произнасянето на присъдата, оспорвайки литанията от ужаси, обрисувани от прокурора Ерик Таун и с догатката на страната, че тя е „ страшилище “.

години.

„ Тези деца са минали през пъкъла “, сподели в изказване основният прокурор Кати Дженингс. „ Сега те в никакъв случай повече не би трябвало да се тревожат за своите насилници. Дори когато тези случаи са съществени, те не са лесни. Фактите са смразяващи. Знаейки какво са претърпели тези деца, теж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР