Жена на 38 години бе заловена за кражба на кутии

...
Жена на 38 години бе заловена за кражба на кутии
Коментари Харесай

Заловиха жена след серия кражби на кутии за дарения от столични магазини

Жена на 38 години бе хваната за кражба на кутии за дарения от разнообразни магазини в София. Тя е привлечена към наказателна отговорност, откакто направила пет опитa за кражба.

На 5 май от магазин на пл. " Велчова завера " в София обвинената А.М. е лишила кутия за дарения, съдържаща 80 лв.. На идващия ден от същия магазин обвинената е откраднала още една кутия с 80 лв..

На 14 май към 03.00 часа в търговски обект на бул. " Христо Смирненски " обвинената се е пробвала да отнеме кутия за дарения с 42.41 лв. , като опитът останал незавършен заради независещи от нея аргументи. След 40 минути от магазин на ул. " Крум Попов " в София А.М. е откраднала кутия за дарения, в която имало 600 лева Около 20.00 часа на същия ден обвинената е лишила от магазин на ул. " Персенк " още една кутия за дарения.

Деянията са осъществени в изискванията на рисков рецидив, защото А.М. е осъждана за тежко съзнателно закононарушение на " отнемане от независимост ".

По случая се води досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.196, ал.1, т.1 вр. чл.194, ал.1 вр. чл.29, ал.1, б. " а) " вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване " отнемане от независимост " от 2 до 10 години.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор А.М. е арестувана за период до 72 часа. Предстои да бъде пожелан непрекъснат арест за обвинената.
 Трима разрушиха параклис и отмъкнаха кутия с дарения
Трима разрушиха параклис и отмъкнаха кутия с дарения

Откраднатата сума е сред 150 и 200 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР