Жена, която някога плачеше от болка, след като вървеше по

...
Жена, която някога плачеше от болка, след като вървеше по
Коментари Харесай

Жена, която плачеше от болка, когато вървеше по улицата, загуби 12-то място след операция за отслабване

Жена, която в миналото плачеше от болежка, откакто вървеше по улицата поради тежестта си, в този момент може да вземе присъединяване в поредност от фитнес провокации - след загуба на 12 стоуна.

Луси Хорсман, на 38, страдаше от толкоз доста болки в ставите и гърба, когато тежеше 25st 5lb, че се усещаше като „ в жив затвор “. Тя реши да лети до Турция за интервенция за намаляване и единствено година по-късно тежи единствено 13st 5lb и е спаднала от размер 30 на размер 16. Луси към този момент съумя да извърши поредност от провокации, в това число да танцува 1000 минути за един месец във видеоиграта Just Dance and the Yorkshire Three Peaks.

Социалният служащ в болничното заведение сподели: „ Никога не съм мислил, че ще мога да направя това, само че постоянно съм се надявал, че ще го направя, тъй като постоянно съм бил деен, откогато беше по-млад. Сякаш тялото ми беше затвор и просто не можех да го върша повече - Йоркширските три върха бяха доста прочувствени, тъй като приключих и трите за 12 часа и половина просто плачеше, когато стиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР