Жена, изправена пред съда, обвинена в убийството на новородената си

...
Жена, изправена пред съда, обвинена в убийството на новородената си
Коментари Харесай

Съдебният процес срещу Констанс Мартен: Семейството на аристократката я „обвини в продажба на бебета на черния пазар“

Жена, изправена пред съда, упрекната в убийството на новородената си щерка, сподели на правосъдните заседатели, че фамилията й твърди, че тя има деца, с цел да ги продаде на черен пазар.

Констанс Мартен сега е подложена на пресечен разпит в личния си развой за непредумишлено ликвидиране. 36-годишният и сътрудникът им Марк Гордън са упрекнати в убийството на бебето им Виктория, откакто са я взели да живее в палатка, в обезверен опит да попречат на отнемането й от обществените служби, оповестиха от съда.

Преди това Мартен сподели пред съда, че е " дала на бебето си най-хубавото, което всяка майка е могла " и не е направила " нищо друго, с изключение на да покаже любовта си ". На въпрос на нейния юрист на отбраната Франсис Фицгибънс KC попита: „ Наранявали ли сте някое от предходните си деца? “ Мартен отговори: „ Категорично не, това е тъжното, Марк и аз обичаме тези деца повече от всичко на света. Доста съм сърдит, че минаха през този развой. Няма нищо, което не бих направил за децата си. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР