Жена е счупила глезена си, подхлъзвайки се на парче прошуто.

...
Жена е счупила глезена си, подхлъзвайки се на парче прошуто.
Коментари Харесай

Жена се подхлъзнала на прошуто, съди заведението

Жена е счупила глезена си, подхлъзвайки се на парче прошуто. Това се е случило във веригата за италианска кухня Eataly в Бостън, по време на пътешестване със брачна половинка си.

Алис Коен се отправяла към зона с образци за опитване, когато се подхлъзнала на парчето деликатес и паднала. Това се случило на седми октомври предходната година съгласно делото, подадено в Съфолкския Върховен съд в Бостън този петък.

" Алис Коен е понесла телесна контузия, загуба на наслаждение от живота, болежка и страдалчество, също така е изплатила нужните медицински разноски за здравна грижа ", написа в делото. Медицинските й разноски, включващи болничен престой и физиотерапия, надвишават 7 500 $.

Потърпевшата и брачният партньор й Роналд съдят за над 50 000 $. Делото твърди, че Eataly са показали немарливост при погрешно разчистване на пода, претендира и за загуба на консорциум.

Според правосъдните бумаги " ресторантът е бил задължен да се увери, че на подовите повърхности няма евентуални рискове, бил е задължен да поддържа безвредното положение на помещението, както и да предизвести за сходни рискови условия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР