Жена е с порезни рани на ръката, след като съпругът

...
Жена е с порезни рани на ръката, след като съпругът
Коментари Харесай

Жена е с порезни рани, след като мъжът ѝ хвърли порцеланова чиния по нея

Жена е с порезни рани на ръката, откакто брачният партньор ѝ хвърлил по нея порцеланова паница. Инцидентът се разиграва в град Гълъбово.

Сигнал за случая е получен на телефон 112 през вчерашния ден към 14:30 часа.

При посещаване на униформени е открито, че след счепкване сред съпрузите мъжът е хвърлил по жена си чинията. Пострадала е на 64 години. 

 Алкохол и принуждение: Мъж преби жена си и разруши носа ѝ пред малолетното им дете България 2 мин. Алкохол и принуждение: Мъж преби жена си и разруши носа ѝ пред малолетното им дете  За да помогне на майка си: Дете снима клип с домашно принуждение, бабата го качи в обществените мрежи България 1 мин. За да помогне на майка си: Дете снима клип с домашно принуждение, бабата го качи в обществените мрежи  7 години затвор за мъж, отвлякъл и пребил жена си и заканил се да убие нея и майка ѝ България 4 мин. 7 години затвор за мъж, отвлякъл и пребил жена си и заканил се да убие нея и майка ѝ  Душил и натискал с коляно към пода: Задържаха мъж за закана за ликвидиране към брачната половинка му България 1 мин. Душил и натискал с коляно към пода: Задържаха мъж за закана за ликвидиране към брачната половинка му  Алкохол и принуждение: Мъж преби жена си и разруши носа ѝ пред малолетното им дете България 2 мин. Алкохол и принуждение: Мъж преби жена си и разруши носа ѝ пред малолетното им дете  За да помогне на майка си: Дете снима клип с домашно принуждение, бабата го качи в обществените мрежи България 1 мин. За да помогне на майка си: Дете снима клип с домашно принуждение, бабата го качи в обществените мрежи  7 години затвор за мъж, отвлякъл и пребил жена си и заканил се да убие нея и майка ѝ България 4 мин. 7 години затвор за мъж, отвлякъл и пребил жена си и заканил се да убие нея и майка ѝ  Душил и натискал с коляно към пода: Задържаха мъж за закана за ликвидиране към брачната половинка му България 1 мин. Душил и натискал с коляно към пода: Задържаха мъж за закана за ликвидиране към брачната половинка му

Жената е получила здравна помощ и е освободена, без заплаха за живота. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано е досъдебно произвеждане.

Това е следващ случай на пострадване след домашно принуждение.

В началото на април 33-годишна жена беше настанена в болница с прободна рана на бедрото след домашно принуждение в старозагорското село Хан Аспарухово., напомня Българска телеграфна агенция.

Инцидентът е станал след зародил спор, по време на който мъжът, с който дамата живеела на фамилни начала, я наранил с нож в крайници.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР