Жена беше арестувана, след като се твърди, че пенсиониран ветеринарен

...
Жена беше арестувана, след като се твърди, че пенсиониран ветеринарен
Коментари Харесай

Жена беше арестувана, след като 77-годишният ветеринарен лекар беше разкъсан до смърт в собствената си градина от седем кучета

Жена беше задържана, откакто се твърди, че пенсиониран ветеринарен доктор е бил накъсан до гибел в градината си от кучета.

77-годишният Антъни „ Тони “ Харингтън беше открит в безсъзнание в дома си в село Мериден, Уорикшър, от парамедици, откакто е получил пострадвания от ухапвания, които съгласно полицията на Уорикшър са повода за гибелта му.

Седем кучета са били хванат на местопроизшествието в Packington Lane вечерта на 25 ноември предходната година, а 75-годишна жена беше задържана и пусната под гаранция, до момента в който следствието продължава. Бащата на три деца беше в сърдечен арест, когато колата за спешна помощ на Уест Мидландс дойде на мястото към 18:00 часа, само че нищо не можеше да бъде направено, с цел да бъде избавен.

Източник сподели, че господин Харингтън „ обича “ животните и един от седемте забъркани в гибелта му е неговият личен домакински любим, до момента в който се счита, че другите са били благосъстоятелност на другар. Те споделиха пред The ​​Sun: „ Случилото се е ужасяващо, никой не знае з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР