Желязко Гагов е маркетинг директор на компания за военна електрооптика.

...
Желязко Гагов е маркетинг директор на компания за военна електрооптика.
Коментари Харесай

Маркетинг директор: Само за последните 3 години, има над 40 млн. евро за армиите в Европа

Желязко Гагов е маркетинг шеф на компания за военна електрооптика. Той описа по Евронюз:

" Произвеждаме очила за нощно виждане, системи за охраняване на границата, ние сме един от главните снабдители на електрооптика за българската войска и имаме забавна акция за взаимно прилагане на нашата екипировка за другите войски. Говорим за Военновъздушните сили, Военноморските сили, силите за спациални интервенции и сухопътните сили. 

За нас е значимо да вземем и тяхната противоположна вързка, да подобрим чисто продуктово функционалностите и параметрите на нашите артикули. Виждаме по какъв начин става в Западна Европа - там единствено за последните 3 години, има над 40 млн. евро за планове, съвразни единствено с електрооптика, с нещата, които ние вършим. Повече от половината от тези пари са дадени като номинация - възлагане на поръчка към съответните компании, под аргумента, че са създадени дружно.

Истината е, че имаше много други фактори, които влияеха на тези процеси, пандемията е един от тях и в концепцията си да запазят работни места, доста от държавните управления прибягнаха точно към подобен вид процедури - номинация на високотехнологични артикули, каквито са продуктите на електрооптиката за техните армии. "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР