Жълт код за силен вятър е обявен за днес за

...
Жълт код за силен вятър е обявен за днес за
Коментари Харесай

Внимание: падащи предмети. Жълт код за силен вятър за 18 области

Жълт код за мощен вятър е разгласен за през днешния ден за 18 области в страната - Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново, Разград, Габрово, Силистра, Търговище, Добрич, Шумен, Бургас, Варна, Ямбол, Хасково, Кърджали.

Това оповестиха на уеб страницата си от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), предава Българска телеграфна агенция.

Заради предстоящото усилване напразно от Столична община предизвестяват хората да бъдат деликатни при напредването си.

Във връзка с поривите напразно през днешния ден и прогнозата за предстоящо нарастване на тези пориви, екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ на Общината са на терен и правят обходи на място, а при потребност ще реагират на сигнали. 

Напомняме на жителите да са деликатни при напредването си, да затворят добре прозорците и да обезопасят от незакрепени предмети терасите на домовете си, допълват от Столична община. 

От кметството приканват изпълнителите да ревизират строителните кранове, скелета и огради на обектите си, а комерсиалните компании да обезопасят рекламно-информационните детайли от обектите си. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР