Известният уфолог Скот Уоринг настоява в поредното си видео, че

...
Известният уфолог Скот Уоринг настоява в поредното си видео, че
Коментари Харесай

Извънземен портал на Луната заснет от Аполо 17

Известният уфолог Скот Уоринг упорства в следващото си видео, че на фотосите, направени от американската лунна задача Аполо 17, е разкрил чудноват портал, от който е изхвърчало НЛО. Мисията на Аполо 17 става от 7 до 19 декември 1972 година Публикувани на формалния уебсайт на НАСА снимки разкриват чудноват портал, от който излиза неидентифициран летящ обект (НЛО). Изследователят твърди, че видеозаписът на събитието удостоверява неговите догатки.

Точно на лунната повърхнина се отвари объл портал с ярка синьо-виолетова светлина, от която излетява НЛО с овална форма. Неидентифицираният обект, уловен от камерата, се насочва към лунния модул на НАСА. Уоринг допуска, че това може да е опит на извънземни да проучат американския модул за допустима опасност от страна на земните жители.

Уфологът акцентира, че това изобретение удостоверява опцията за съществуването на портали, които извънземните могат да отварят и затварят по избор. Привържениците на проучването на извънземни явления са уверени, че тези фотоси са значимо доказателство за среща с извънземен разсъдък.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР