Извънредна ситуация вдигна накрак спешни медици и полицаи във Враца,

...
Извънредна ситуация вдигна накрак спешни медици и полицаи във Враца,
Коментари Харесай

Напрежение във Враца! Линейка и полиция пристигнаха с пуснати буркани на „Лукойл“ /снимки/

Извънредна обстановка подвигна накрак незабавни медици и служители на реда във Враца, видя още веднъж първо кореспондент на BulNews.
Случаят е от преди минути, на бензиностанция „ Лукойл “. Възрастен водач с микробус заредил автомобила си и тръгнал да излиза от територията на обекта. Изведнъж обаче захарта му паднала, на индивида му прилошало и той се забил с возилото в знака „ СТОП “ на излизане от бензиностанцията.
Свидетел на случилото се спрял при индивида и незабавно подал сигнал на незабавния телефон 112. Веднага след известието на мястото с включени буркани дойдоха кола за спешна помощ и патрул на полицията.
Спешните медици сега оказват първа помощ на възрастния човек и се пробват да възвърнат естествените му витални функционалности. Един от служители на реда бе изпратен до бензиностанцията от лекаря, с цел да купи напитка и нещо за ядене, които да му оказват помощ да се възвърне.
Вследствие на случая по микробуса няма съществени материални вреди. Ожулен е единствено в дясната страна, само че това не му пречи да продължи придвижването си.
Съветваме водачите да минават с нараснало внимание в региона, защото любопитни водачи понижават скоростта, с цел да схванат какво се случва, което може да е причина за друго произшествие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР