източници. Починалият на 27 февруари легендарен актьор нямал собствен дом,

...
източници. Починалият на 27 февруари легендарен актьор нямал собствен дом,
Коментари Харесай

Славчо Пеев не оставил наследство

източници. Починалият на 27 февруари именит артист нямал личен дом, а банковата му сметка била като на характерен пенсионер. В нея имало под 1000 лв..

" Навремето Славчо притежаваше къща в центъра на София. Наложи се да се раздели с нея и получи апартамент като обезщетение. Въпросния парцел го взе брачната половинка му след развода, а Славчо заживя в общински чартърен. Можеше след това да откупи жилището на държавна цена, само че по този начин и не го стори. Затова синът Петър и дъщерята Йоанна не наследиха нищо от татко си ”, споделиха информаторите ни. Те били доста учудени от този факт.

Колеги на Пеев разкриват, че той бил извънредно безгрижен освен във връзка с материалното, само че и към здравето си. Болестите си много подценявал и отказвал хоспитализация даже когато било неотложно да е под лекарски контрол. Здравето на Славчо се утежни фрапантно, откакто в края на 2021 година на снимачната площадка на реклама на хазартна компания с присъединяване на Димитър Рачков и Христо Стоичков, се заразил с Ковид-19. Той стигна до болница, където съумяха да го закрепят, само че по-късно провалите за организма му били съдбовни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР