Източник: Уни Хоспитал Диагнозата рак е съкрушителна, идва често неочаквано

...
Източник: Уни Хоспитал Диагнозата рак е съкрушителна, идва често неочаквано
Коментари Харесай

Не пропускайте възможността за второ мнение при онкологични заболявания

Източник: Уни Хоспитал

Диагнозата рак е съкрушителна, идва постоянно ненадейно и прекатурва живота на всеки. Страхът и неизвестността, неналичието на информация за опциите за лекуване са главните проблеми, с които се сблъсква всеки в такава тежка обстановка. Често пациентите се тормозят да изискат мнение от различен експерт, тъй като считат, че ще бъде обидно за лекуващия доктор или може да докара до рецесия в доверието сред тях. Практиката демонстрира, че тези терзания са неоснователни, тъй като този доктор най-вероятно също съветва други пациенти.

„ Второто мнение при онкологичните болести е общоприета процедура и основна част от лекуването на рака във връзка с диагностиката и лечението “, счита един от водещите европейски онколози проф. Кристиян Манеголд , който е член на Международната асоциация за проучване на рака на белия дроб и професор към Интердисциплинарния онкологичен център в Хайделбергския университет. Според него сходни съвещания са изключително значими, тъй като молекулярната биология в областта на раковите болести се развива доста бързо и броят на характерните лечебни благоприятни условия непрекъснато се усилва, като разрешава все по-прецизно осъществяване на самостоятелна

терапия.

Свързани публикации.. Доц. Милко Сираков: 77% от случаите на рак на маточната шийка се откриват късно 3 5 признака, по които да разграничим бенката от рак на кожата 1 Лимфом – най-често срещаният рак на кръвта 2

Двама водещи онколози ще съветват пациенти през септември в София. Не пропускайте опцията да получите второ мнение персонално от проф. Кристиян Манеголд и доктор Росица Кръстева. Тя е шеф на отделението по Медицинска онкология в МБАЛ Уни Хоспитал, Панагюрище. Членува в Европейското сдружение по здравна онкология, Европейската общественост по лъчелечение, има редица участия в интернационалните конгреси. Д-р Кръстева е специализирала в университетските лечебни заведения в Торино, Базел, Атина и Мюнхен.

Консултациите ще се проведат на 4 септември 2018 от 14,30 до 18,00 часа и на 5 септември 2018 от 9,30 до 14,00 часа, в Медицински център „ Медик 1 “, София, жилищна група „ Южен парк “, бл. 124.

За авансово записване на час позвънете на телефон 0889 40 72 25 или пишете на [email protected]

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР