Израел каза, че ще отвори отново граничния пункт в Бейт

...
Израел каза, че ще отвори отново граничния пункт в Бейт
Коментари Харесай

Израел „временно“ ще отвори отново пропускателния пункт в северната част на Газа за помощ след обаждането на Байдън

Израел сподели, че ще отвори още веднъж граничния пункт в Бейт Ханун (Ерез) със северна част на Газа за помощ, часове след предизвестие от президента на Съединените щати Джо Байдън с цел да предприеме стъпки за отбрана на цивилни и филантропични служащи след ударите на израелската войска против екипа на благотворителна организация за храна.

Офисът на министър-председателя Бенямин Нетаняху съобщи в петък, че Израел „ краткотрайно “ ще отвори пристанището в Ашдод за приемане на пакети с филантропична помощ, които ще бъдат превозени до пропускателния пункт Ерез – който ще бъде отворен за първи път от началото на сегашния спор през октомври.

В него се споделя, че Израел също ще усили размера на помощта от прилежаща Йордания, преминаваща през Карем Абу Салем (Керем Шалом) с южната част на Газа.

Израел сподели, че посредством отварянето на граничните пунктове „ нарасналата помощ ще предотврати филантропична рецесия и е нужна, с цел да се подсигурява продължаването на боевете и да се реализиран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР