Израел е убил повече от 13 000 деца в Газа

...
Израел е убил повече от 13 000 деца в Газа
Коментари Харесай

Над 13 000 деца са убити в Газа, други тежко недохранени: УНИЦЕФ

Израел е умъртвил повече от 13 000 деца в Газа от 7 октомври, до момента в който други страдат от тежко недохранване и „ даже нямат сили да плачат “, споделя Детския фонд на Организация на обединените нации (УНИЦЕФ).

„ Още хиляди са ранени или даже не можем да определим къде се намират. Те може да са заседнали под развалините… Не сме виждали подобен % гибел измежду децата в съвсем нито един различен спор в света “, сподели изпълнителният шеф на УНИЦЕФ Катрин Ръсел пред мрежата CBS News в неделя.

„ Бил съм в отделения на деца, които страдат от тежка анемия и недохранване, цялото поделение е безусловно безшумно. Защото децата, бебетата... даже нямат сили да плачат. “

Ръсел сподели, че има „ доста огромни бюрократични провокации “ при преместването на камиони в Газа за помощ и помощ, защото гладът преследва повече от два милиона палестинци от началото на „ геноцидната “ война на Израел.

Освен това, съгласно Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа на палестинските бежанци (UNRWA), едно от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР