Изправяне на стойката с упражнения Заседналият начин на живот е

...
Изправяне на стойката с упражнения Заседналият начин на живот е
Коментари Харесай

Изправяне на стойката с упражнението “Златна рибка”

Изправяне на стойката с извършения

Заседналият метод на живот е бичът на нашето време. Хората седят на работа половин ден, по-късно, изтощени и изтощени, се прибират и също се пробват да седнат или даже да си легнат допустимо най-скоро. На тези, които тичат заран или вършат разходки в парка, мнозина гледат с неразбиране или, назад, със злоба.

Може би, вместо да се оставите на болесттите, е по-добре да ги излекувате? Упражнението “Златна рибка ” е тъкмо това, от което се нуждаете! Ежедневни занимания – и фантазията ви да бъдете здрави ще се сбъдне!

Упражнение за гръбначния дирек “Златна рибка ” – изгоди:

нормализиране на кръвообращението освобождение на прищипани съдове и нерви контролиране работата на сърцето, черния дроб, бъбреците и мозъка разчистване на кожата унищожаване на нервното напрежение и напрежението промяна на стойката

Разтягане преди упражнението
Легнете на пода или друга плоска и твърда повърхнина. Изтеглете ръце зад главата си и се пробвайте да се изпънете по цялата дължина. Разтегнете и краката!

Притиснете петите и бедрата към пода и насочете пръстите към себе си. Изпънете гръбнака си за 5-7 секунди.

Редувайки се разтягайте в разнообразни направления, като разтягате гръбнака, като въже и в това време изпъвате петата на десния крайник напред, а ръцете си в противоположна посока, като броите до седем.

Повторете същото с лявата пета.

Упражнение “Златна рибка ”
Не променяйте позата, ръце зад главата. Затворените длани са ситуирани под шийните прешлени.

Притиснете мощно краката си към пода, пръстите – към себе си.

Започнете да вибрирате с тялото си от дясно на ляво, представяйки си, че сте риба, плуваща във водата. Извършвайте вибрациите за 1-3 минути.

Съвети
По време на упражнението притиснете гръбнака към пода. Пръстите – към себе си, движете тялото наляво и надясно, а не нагоре и надолу. За улеснение можете да повдигнете задната част на главата и краката.

Вижте още: Упражнение за мозъка – усилва мозъчната интензивност с 20-30%

За да постигнете оптимален резултат, правете упражнението заран и вечер, като започнете от 1 минута и последователно увеличавате времето до 3 минути.

Ще усетите резултата след няколко дни!

Вижте по какъв начин тъкмо се извършва във видеото:

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР