Изправен пред неизбежно разследване от страна на републиканците в Камарата

...
Изправен пред неизбежно разследване от страна на републиканците в Камарата
Коментари Харесай

Хънтър Байдън нае адвоката на Джаред Къшнър да го защитава пред Конгреса

Изправен пред неизбежно следствие от страна на републиканците в Камарата на представителите, синът на Джо Байдън, Хънтър Байдън, нае прочут вашингтонски юрист, който представляваше Джаред Къшнър в Конгреса, както и по време на следствието за съветската интервенция в изборите и връзките сред Доналд Тръмп и Москва.

„ Хънтър Байдън е наел Аби Лоуел, с цел да му помогне, да го поучава и да бъде част от юридическия му екип, с цел да се оправи с провокациите, пред които е изправен “, сподели различен юрист на сина на президента, Кевин Морис, пред новинарските издания в сряда. „ Лоуел е добре прочут юрист, основан във Вашингтон, който е представлявал голям брой държавни чиновници и високопоставени хора в следствия и процеси на Министерството на правораздаването, както и в следствия на Конгреса. “

Лоуел е работил и за двете политически сили, представлявайки демократите Боб Менендес, сенатор от Ню Джърси и някогашният сенатор и претендент за вицепрезидент Джон Едуардс, и двамата в каузи за корупция и работи като основен консултант на малцинството на демократите в Камарата на представителите при импийчмънта на Бил Клинтън.
Наскоро Лоуел представляваше Том Барак, съдружник на Тръмп, оневинен по дело за лобиране в чужбина.
Но работата му за Къшнър, зетят и основен консултант на Тръмп, го сложи в неприятна светлина. Пишейки за American Lawyer в края на 2020 година, Лоуел допусна, че рецензиите към работата му за различен клиент са генерирани „ основно тъй като по-късно представлявах … зетя на президента ”.

„ Произтичащото от това отразяване в новините и изключително по-сензационните заглавия провокираха прекомерно постоянно срещаната вълна от писма с ненавист, заплашителни гласови известия и анонимни рецензии за това, че правя същата работа, която юристите би трябвало да правят “, съобщи той.

Сега Хънтър Байдън е във фокуса на обилни рецензии и закани от републиканците, които ще поемат контрола над Камарата на представителите идващия месец.
Синът на президента е обект на федерално следствие за негови данъчни каузи и персонални проблеми,
в това число проблеми с опиатите, които са необятно документирани, в това число в личните му записки.

Байдън сподели, че „ се е занимавал с делата си законно и по подобаващ метод, в това число благодарение на професионални данъчни съветници “. Не е упрекнат в закононарушение.

От политическа позиция републиканците настояват, че синът на президента е употребявал ролята на татко си като сенатор, вицепрезидент и президент за финансова полза, обвинявания, които Хънтър Байдън също отхвърля.

Джеймс Комър, бъдещият ръководител на надзорната комисия на Камарата на представителите, сподели, че следствието ще се стреми да дефинира дали бизнес дейностите на фамилията на Байдън са „ компрометирали националната сигурност на Съединени американски щати и способността на президента Байдън да управлява независимо “.

Твърденията на републиканците се концентрират върху работата на Хънтър Байдън в Китай и Украйна.

През ноември Комер сподели пред кореспонденти: „ Искаме банковите записи и това е нашият фокус. Опитваме се да останем фокусирани върху: „ Бил ли е Джо Байдън директно забъркан в бизнес покупко-продажбите на Хънтър Байдън и злепоставен ли е той? “ Това е нашето следствие. “

Републиканците също по този начин са се фокусирали върху портативен компютър, който в миналото е бил благосъстоятелност на Хънтър Байдън, чието наличие е било купено за новинарски издания от Руди Джулиани, юрист на Тръмп, малко преди изборите през 2020 година

Лаптопът, новините и предпазливостта на обществените мрежи към него и към Джулиани неотдавна се появиха като тематика на Twitter Files, поредност от издания, координирани от новия притежател на платформата Илон Мъск, до момента в който той се опитваше да показва демократични пристрастия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР