ИЗПЪЛЗА МЕ“ – Жена в окръг Шарлот, Флорида, бягаше, когато

...
ИЗПЪЛЗА МЕ“ – Жена в окръг Шарлот, Флорида, бягаше, когато
Коментари Харесай

Жена, „изпълзяла“ от ястие от алигатор по избор, плюс забавна викторина за американската култура

„ ИЗПЪЛЗА МЕ “ – Жена в окръг Шарлот, Флорида, бягаше, когато имаше странна среща с алигатор, за който се твърди, че се е втренчил право в нея, до момента в който е приготвял храна от друго творение.

„ ЗНАЧИТЕЛНО ЗАПАЗЕН “ – Археолозите неотдавна оповестиха откриването на палат от 14-ти век – приключен с трап – под хотел.

„ МНОГО БЛИЗО ДО СЪРЦЕТО МИ “ – Fox News Digital беседва със звездата на кънтри музиката Иън Фланиган от Нешвил за новата му музика, скорошната му женитба, вдъхновението за новия му албум – и още.

Иън Фланиган и Блек Шелтън (на фотографията тук) завързаха другарство по време на сезон 19 на „ Гласът “. (Trae Patton/NBC/NBCU Photo Bank/Getty Images)

ПРОЛЕТНИ КРАЖДИ – Вижте тези артикули за пролетно разчистване, които да пазарувате в Amazon, до момента в който вършиме дома си бляскав през този сезон.

ИСТИНСКИ АВАНТУРИСТИ – Джой Райън, на 94 години, от Охайо потвърждава, че в никакъв случай не е прекомерно късно да видиш света, до момента в който пътува до всеки един контин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР