Изпълнителят Илиян Бойд вече може да се похвали и с

...
Изпълнителят Илиян Бойд вече може да се похвали и с
Коментари Харесай

Илиян стана дизайнер

Изпълнителят Илиян Бойд към този момент може да се похвали и с дебют като дизайнер. Преди няколко дни той показа първата си мъжка фешън линия по време на взаимно ревю с дизайнерката Антония Стоянова, която е и притежател на една от най-популярните родни марки облекла.

Самият реализатор постоянно е показвал забележителен усет към облеклата, с които се появява по участия и във видеоклиповете си, само че в никакъв случай не е приказвал за концепцията един ден на сътвори лична линия. С това свое решение той изненада прелестно феновете си.

„ Не съм го споделял, само че това е моя фантазия от години. Истината е, че постоянно съм имал уязвимост към модата и съвсем постоянно съм давал насоки за облеклата ми в клипове и на сцената. От няколко години работя със Стоян Апостолов – Стоянски, по отношение на моя стайлинг и двамата с него постоянно обсъждаме разнообразни модели и фешън тълкования. Харесва ми това, че постоянно дава независимост и на моето въображение, а ето, че очевидно имам усет към трендовете “, с усмивка разкрива за „ Телеграф “ Илиян.

Идеята за линията му идва от родната дизайнерка Антония Стоянова. „ Винаги съм отлагал във времето такава линия, само че в този момент, когато се заговорихме с Антония напълно инцидентно, се оказа, че вижданията ни съответстват и си споделих, че моментът е пристигнал. Щастлив съм от това, което се получи, и считам, че това е единствено началото на едно прелестно съдействие, а за мен и на още веднъж “, споделя още артистът.

На ревюто мощно усещане направи и сак с името на Илиян.

„ Това също стана напълно инцидентно, както множеството хубави неща при мен. Едно момче от Пловдив се свърза с мен и с изключение на сака има направен несесер и шранк. Много са готини, от естествена кожа “, споделя изпълнителят.

Към момента той не е мислил за продажба на саковете, само че облеклата към този момент са пуснати и всеки, който желае да си ги закупи, може да го направи с предварителна поръчка.

„ Дай боже хората да харесат това, което вършим, и в случай че потръгнат нещата, ще ги изложим и в магазин “, споделя още той и добавя: „ Имам още доста хрумвания. Замислил съм и една специфична линия тениски, само че не желая да издавам нищо. Знаете, че в последните години не приказвам авансово за плановете, а очаквам първо да станат действителност. Зареден съм с доста позитивна сила, направих тази линия с доста обич, а какво ще се случи отсега нататък, времето ще покаже “.

Макар да обожава модата, Илиян е безапелационен, че огромната му професионална обич си остава музиката. Той няма самообладание за летния сезон, където ще има чести срещи с феновете си по родното Черноморие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР