Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори след срещата с

...
Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори след срещата с
Коментари Харесай

Иво Ивков: Искаме Левски да разчита на държавата като на майка, не на мащеха

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков приказва след срещата с министъра на спорта Радостин Василев. Ръководителят на " сините " разяснява, че срещата е била по-скоро опознавателна, като е минала доста положително.

" Срещата мина доста положително. Новият министър е решен да помогне на българския спорт с ясни правила. Искаме Левски да може да разчита на страната като на майка, а не като на мащеха. Срещата бе извънредно потребна. Много значимо е по какъв начин ще протекат връзките ни за в бъдеще ", разгласи шефът пред медиите след срещата.
ПФК Левски с остра позиция по отношение на погрешни клюки
Ръководството на ПФК Левски излезе с остра позиция по отношение на появилите се по-рано клюки в медийното пространство за подписването на дог...
Прочети повече
" Разисквахме всевъзможни тематики. Говорихме и по какъв начин футболните клубове да не бъдат третирани като предприятия, които бълват продукция и печелят - със същите данъчни ставки. Запознахме го с настоящото положение на Левски. Той, като член на Министерски съвет, може да лобира за всички клубове с ясни правила и те да разчитат на държавната помощ ", съобщи Ивков.

Какво се разиска на срещата по отношение на стадион " Георги Аспарухов ", четете в SportLive.bg.

 

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР