Изпълнителният директор на Изпълнителната Агенция за насърчаване на малките и

...
Изпълнителният директор на Изпълнителната Агенция за насърчаване на малките и
Коментари Харесай

Д-р Бойко Таков се срещна с новия търговско – икономически съветник на Китай в България

Изпълнителният шеф на Изпълнителната Агенция за поощряване на дребните и среддни предприятия (ИАНМСП) доктор Бойко Таков се срещна с новоназначения Икономически и търговски консултант към посолство на КНР в Република България Ванг Ксиекун.

До скоро изпълняващият длъжността Икономически и търговски консултант към посолство на КНР Яо Чаоин и актуалният му сътрудник се срещнаха с доктор Таков и представители на Агенцията с цел да се срещнат с новоназначения стопански и търговски консултант, както и да обсъдят приемствеността на стартираните все още начинания, взаимно с Китай. Представителите от комерсиалната работа на посолството поддържаха самодейността на ИАНМСП за осъществяване на кръгли маси, взаимно с представители на българският бизнес и МСП за повишаване на стокообмена сред двете страни. Бяха разисквани и ограниченията, които биха могли да се подхващат за подсилване на българо – китайски взаимоотношения в стопански проект.

Яо Чаоин изрази благодарността си към екипа на ИАНМСП за продуктивната работа по отношение на сполучливо извършените събития през 2018, а точно извършените събития по отношение на „ 16+1 “ и Първото интернационално ревю за вносни артикули в Китай – China International Import Expo (CIIE), както и доста други.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР