Изпълнен с превратности, знаци, а и подаръци от съдбата, е

...
Изпълнен с превратности, знаци, а и подаръци от съдбата, е
Коментари Харесай

Камелия от „Дяволското гърло” тормозена месеци от преподавател в НАТФИЗ! Превратности на съдбата бележат живота на актрисата

Изпълнен с превратности, знаци, а и дарове от ориста, е животът на Диана Димитрова, която играе Камелия в новия сериал „ Дяволското гърло ”, научи HotArena. С тази роля надарената актриса прави мощно усещане на продуцента Евтим Милошев, който по-късно я кани да се включи като доктор Огнянова в хитовата поредност „ Откраднат живот ”. 

Само че премиерата на крими сериала е отсрочена за тази година, поради което и Диана става известна с присъединяване си в „ Откраднат живот ”. Диана е и художник, който към този момент има свои изложения, а и създател на детски книги. На пръв взор наподобява, че ориста е благосклонна към нея, подарява й златни благоприятни условия, от които тя просто се възползва.  Всъщност напълно не е по този начин.

Младата актриса, която на 1 април ще навърши 29 години, е трябвало да води тежки борби за всички свои триумфи.

И продължава да се бори. Знае, че в актьорската специалност би трябвало да имаш резистентност, да си съсредоточен, да притежаваш още куп качества, които Диана има, с помощта на баба си, която я е отгледала. Възрастната жена научила младата актриса да има вяра повече в себе си. И Диана има вяра в личните си сили. Както е сигурна, че би трябвало да следва знаците, които я насочват в житейския й път. 
„ Имахме доста особена връзка. Мога да кажа, че я одобрявах повече като майка ”, казвала е Диана за баба си. Живеели в гранична зона на 25 км от Силистра и още по-близо до Румъния. Била едвам на 12 години, когато майка и отпътувала да работи в Гърция. С татко й са разведени. Той доста пътувал, живял година в Италия, а през днешния ден се занимава с пчеларство. Диана е извънредно близка и с двамата си родители. 

„ Баща ми направи кукерската маска ”, споделя с усмивка актрисата, връщайки се обратно към безгрижното си детство. Тогава тя облякла кукерски костюм, присъединила се в игрите и спечелила премия. „ От доста рано съм независима, което си има и своите дефекти, изключително в тийнейджърска възраст. Но по този начин ми се случи, че значимите решения в живота си постоянно съм ги взимала сама, а това е много изграждащо ”, акцентира актрисата. На 15 години тя към този момент била уверена, че желае да влезе в Художествената академия. Диана рисува от напълно дребна, в гимназията в Силистра била в клас с профил изобразяване, а когато решила да стане художник, почнала да върви на уроци. Всъщност имала единствено два самостоятелни урока като подготовка. „ Нямах пари за повече. Приеха ме преди всичко, компетентност графика. Мечтата беше изпълнена ”.  Диана показала на уроците, с които се подготвила за изпитите, рисунки, измежду които имало и портрет на баба й. „ Тя беше най-близкият човек до мен. Даваше ми препоръки за гаджета, за учебно заведение, споделях й всичките си любовни проблеми. Тя ми беше другар ”, споделя Диана. Младата актрис губи баба си през 2016 година На идващия ден трябвало да е на фотосите на първи сезон на „ Откраднат живот ”. Сутринта пътувала от погребението към снимачната площадка. „ Ако беше жива, щеше да ми каже: „ Каквото и да става, баби, отиваш и си вършиш работата. Аз съм с теб! ”. В първите епизоди Диана е много по-различна, играела дребната роля на сестра Мая и едвам по-късно получава водещата на доктор Огнянова. 

Т алантливата актриса се ориентира към специалността след първия учебен срок в Художествената академия. Диана не била съгласна с метода на някои преподаватели, които държали студентите да се придържат към техния метод на работа, да им подражават. А и имало моменти, в които чувствала стеснение, тъй като един от преподавателите окачвал картините й пред сътрудниците и говорел, че те са на равнище за трети курс. „ Усещах, че би трябвало да направя съществена смяна ”, споделя тя. Въпреки че научила доста в Художествената академия, а заместник-деканът опитал да я разубеди, Диана не отстъпила и кандидатствала актьорско майсторство в НАТФИЗ. Подготвяла се цяло лято с другар артист. Приели я преди всичко. С това перипетиите не свършили, а занапред започвали.  

Диана е признавала, че в академията „ човек с позиция, възпитател, който има власт ” й наложил тормоз в продължение на месеци.

Тя в никакъв случай не е издавала името на въпросния учител, само че е споделяла, че може би грешката й е била, че не е подхранвала егото му. Актрисата е изтъквала още, че той „ трансферира личните си комплекси в работата си ”. Психологическият напън траял дълго, толкоз й се отразил, че в един миг Диана забелязала бял косъм на едната си вежда. За благополучие съумяла да се пребори. Актрисата приключва в класа на проф. Атанас Атанасов, за който е казвала, че е страховит. „ Когато приключих театралната академия през 2015 година, ориста реши да ме възнагради за всички претърпени страдания и стартира да ми дава функции, за които на оня стадий можех единствено да си бленувам ”, споделя Диана.  Вече като дипломирана актриса, тя се радва на огромен триумф във всички професионални сфери, в които твори. Участва в хитови продукции, прави изложения, написа детски книги. И въпреки всичко битката продължава. Диана към този момент е потвърдила, че може да устои на бурите, а и да излезе от тях като победител. Актрисата е намеквала, че по никакъв начин не е елементарно, най-много поради подмолните игри и маските, които някои обществени персони поставят пред публиката. Затова Диана страни от тези среди. 

Диана Димитрова има смелостта да приказва почтено даже за неприличните оферти, с което е потвърждавала, че ги има освен в Холивуд. Говори намерено и за персоналните си тествания. Преди години е била грубо пребита от гадже, което напуснала незабавно. След тази преживелица актрисата добре премисля какви хора позволява в живота си. Днес счита, че от психическото принуждение боли доста повече. „ Думите трошат кости, нали по този начин?! ”. Сега има мъж до себе си, за който споделя, че е добър човек. Когато се срещнали, актрисата, която има вяра в преражданията, се убедила, че има нещо правилно в това, което споделят за влюбването от пръв взор, написа " Уикенд ". 

А що се отнася до знаците, Диана се старае да не ги пропуща. Така, да вземем за пример, преди време нарисувала котарак, а малко по-късно той се появил в живота й. Тогава към момента била студентка в НАТФИЗ. Актрисата се разхождала след подготовки, предходна около зоомагазин и първо видяла котешки лапи. Влязла, а сега, в който я погледнал, котаракът почнал да си удря главата в стъклото. Тогава момиченце, което Диана не познавала, влезнало след нея в зоомагазина и споделило, че би трябвало да вземе животното и да се грижат един за различен. Така и станало. Котаракът се споделя Врубел и всяка вечер Диана го разхожда на каишка. „ Държи се като куче ”.  Друг важен знак в живота й е обвързван с ролята й в сериала „ Дяволското гърло ”. Малко преди да получи покана за поредицата, тя гостувала с моноспектакъл в Бургас. „ Отивам аз на мостика, с цел да си направя селфи, поглеждам във водата под себе си и си споделям: „ А, водолаз! ”. После видях, че не е водолаз, а възрастен човек. Обадих се на полицията. Имаше доста хора, само че никой не го беше видял. Скоро след този случай пристигна предлагането за ролята в „ Дяволското гърло ”, който е престъпен сериал, с открит в реката мъртвец. Как да не повярваш в подобен знак! ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР