Изненадваща алтернативна кандидатура за подуправител на НЗОК предложи днес лидерът

...
Изненадваща алтернативна кандидатура за подуправител на НЗОК предложи днес лидерът
Коментари Харесай

„Възраждане“ за малко да намерят работа на семейство Лорер – предложиха депутатът да стане подуправител на НЗОК, а жена му да оглави ДПС

Изненадваща различна кандидатура за подуправител на НЗОК предложи през днешния ден водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов – номинира депутата от ПП-ДБ Даниел Лорер.

„ Доказан експерт, човек, който схваща от всичкио. Малко са тези хора, може да ги причислим в категорията народен капитал. И това не е Искрен Митев. Това е Даниел Лорер “, съобщи Костадинов, а в залата се чу смях и ръкопляскания.

Лидерът на „ Възраждане “ счита, че Движение за права и свободи ще поддържат Лорер. „ Г-н Пеевски се усмихва одобрително, той е свестен. Няма да има проблем. Ако няма претендент, в реда на нещата е да помислим в тази посока “, съобщи той.

После добави, че има и други позиции, които са „ много парливи и разсънват публичното внимание “. „ Може да предлагаме господин Лорер за ръководител на Движение за права и свободи “, изненадващо съобщи Костадинов. Лорер трябвало да поеме отговорност и за билите се по улиците хора и полицейското принуждение. „ Г-н Лорер, поемете отговорност, цяла България знае, че си търсите работа. В краен случай вие поемете касата, жена ви ще поеме Движение за права и свободи “, продължи с иронията Костадинов. Ако Лорер приемел да е подуправител на касата, „ Възраждане “ щели да го поддържат, с цел да сложат „ завършек на тази вътрекоалиционна драма “.

В отговор Лорер съобщи, че ПП-ДБ застават ясно зад позициите си. „ Заявихме ясно къде сме по избора на подуправител на НЗОК, за разлика от вас, които обезверено се пробвате с противен комизъм и персонални нападки да скриете измяната по отношение на българските жители, което следва да извършите. След доста звук, след персонални нападки в това число и на моето семейство, считат да оставят този проблематичен подуправител, който е определен, като не гласоподават, това е тяхната тактика през днешния ден. Целият звук, който подвигат, е извънредно печален и транспарантен опит това да не стане ясно. Няма по какъв начин да се криете зад моето семейство, по какъв начин ще обясните, че сте ппараван на един неверен избор “, съобщи Лорер.

Явор Божанков от ПП-ДБ пък реши да пита „ Възраждане “ в кое село са спечелили изборите – Поповци или Попинци. Според съпартиеца му Искрен Митев успеха им била единствено в „ скандалния Борован “, който бил единствената община, затрупана от сняг 5 дни след снеговалежа./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР