Изминалата година беше изключително плодотворна за издателство „Милениум“. С неговото

...
Изминалата година беше изключително плодотворна за издателство „Милениум“. С неговото
Коментари Харесай

Бестселъри за Екатерина Велика и Боян Мага – най-чаканите заглавия за 2022-ра  

Изминалата година беше извънредно плодотворна за издателство „ Милениум “. С неговото лого излязоха редица шедьоври на българската и международната литература, както и някои от най-продаваните родни книги, оглавили класациите на водещите книжарници в столицата и в страната.

За новата 2022 година от издателството дават обещание още по-интригуващи четива. Сред идните заглавия е третият том от огромния труд на проф. Стивън Коткин „ Сталин “, който към момента е в развой на основаване, защото размерът от материали, които изтъкнатият експерт от Принстънския университет би трябвало да обработи, е величествен и респектиращ. Щом създателят сложи финалната точка на ръкописа си, българските читатели ще са измежду първите в света, които ще имат опцията да се снабдят със свое копие от обемистия труд.

За месец май „ Милениум “ са възнамерявали да издадат третата част от трилъра с следствията на престъпния психолог Зоуи Бентли. В поредицата на брилянтния създател Майк Оумър към този момент излязоха „ Убийствен разум “ и „ Смъртоносен мрак “, в които героинята бори незаконните мозъци на типичен серийни убийци от предишното и сегашното. Поредицата скоро ще бъде филмирана в минисериал за Нетфликс, а на българския пазар следва да излезе и най-новата книга на надарения Оумър, която е с още по-заплетен престъпен сюжет.

Поредицита „ История на войните “ пък, която към този момент има многохилядна вярна читателска публика, ще заблести с цели нови 5 заглавия. В началото на февруари се чака томчето „ Войните за обединяването на Италия “, а през пролетта ще се появи и дълго чаканата книга за Първата международна война.

Още няколки прелюбопитни четива се задават и в поредицата „ Личният живот на великите владетели “. Тази най-нова историческа серия на „ Милениум “ към този момент показа Луи XIV, Мария Терезия, Сюлейман Великолепни, Джеймс II и Фердинанд Български, а още до края на януари ред идва и на съветската императрица Екатерина Велика.

Нови заглавия ще зарадват и феновете на езотериката. След изключително сполучливите четива за Ванга, Учителя Дънов, Лечителя Петър Димков, Слава Севрюкова, Дядо Влайчо и Преподобна Стойна издателите дават обещание неповторима книга за Боян Мага – този „ единствен по мощ магичен облик от нашето минало “, както го назовава Богомил Райнов. Гео Милев пък го дефинира като „ най-силната манифестация на българския талант “. Томчето събира всички данни за личността и делото му, както и най-известните му чудодейни и лечителски качества, които са основали и въодушевили богомилството.

Повече за идните заглавия на издателството можете да научите от каталога на www.milleniumbg.eu, където също можете да поръчате с доставка до посочен от вас адрес всички тези четива, с които сте пропуснали да се сдобиете през годината.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР