Изминаха години от края на един от любимите на различни

...
Изминаха години от края на един от любимите на различни
Коментари Харесай

Гост-звездите в сериала Приятели, които може би не помните

Изминаха години от края на един от обичаните на разнообразни покололения сериал " Приятели ", само че той към момента е предаван в разнообразни малките екрани и платформи по света.

Почти всички от вас познават в елементи обичаните шестима другари.

Ако се концентрирайте, евентуално ще си спомните, че в сериала участваха и доста известни артисти в епизодични функции - тъй наречените гост-звезди.

Вижте имената и може би ще осъзнаете, че сте не запомнили за някои от тях:

Брад пит

Бившият брачен партньор на Дженифър Анистън стъпва на снимачната площадка в сезон 8, където двамата в действителност се срещат. Той играе Уил Колбърт - другар на Рос от учебно заведение, който преди време е посещавал същата гимназия като Моника и Рейчъл. Оттогава изпитва злоба към втората и даже е бил президент на тайния клуб " Мразя Рейчъл Грийн ", състоящ се от двама души. По подигравка на ориста втория му член е момчето, което е безнадеждно влюбено в нея, а точно Рос.



Джулия Робъртс

Тя се появява в един епизод от втория сезон на сериала, в който играе Сузи Мос - позната на Чандлър от детството. Когато двамата се засичат инцидентно години по-късно, вземат решение да излязат на среща, единствено че тя има скрити претекстове, които слагат съквартиранта на Джоуи в в действителност неуместна обстановка.

Шон Пен

Актьорът взе участие в общо 2 епизода на шоуто, в които се превъплъщава в годеника на Урсула - коравосърдечната близначка на Фийби. След като приключва връзките си с нея, той се пробва да стартира връзка със сестра ѝ, само че нещата не се получават, тъй като, поради обстоятелството, че двете наподобяват изцяло идентично, началният преподавател просто не може да спре да мисли за някогашната си половинка.

Джордж Клуни и Ноа Уайли

След триумфа на " Спешно поделение ", двамата привлекателни лекари взеха решение да " създадат напълно къс трансфер ", прехвърляйки се в друга болница, където по една случайност техни пациентки са Моника и Рейчъл, или по-скоро единствено първата, макар че ѝ се постанова да вземе назаем името на своята другарка. Четиримата даже излизат на двойна среща, само че нещата просто не се получават.



Чарли Шийн

Звездата от " Двама мъже и половина " играе Райън, който е бивше гадже на Фийби. Те имат ангажимента да се виждат всякога, когато той дойде в Ню Йорк, с цел да прекарат най-малко една буйна вечер дружно, преди да се е върнал на работа във флота. За страдание, по време на последната му аудиенция... двамата се разболяват от шарка, която попречва сантименталните им проекти.



Жан-Клод Ван Дам

Актьорът играе себе си в един от епизодите. В него той кани на среща Рейчъл, което се оказва причина тя да се скара с Моника, защото в действителност в самото начало тя го моли да излезе с нейната другарка. Въпреки това екшън звездата харесва повече Рейчъл, а в последна сметка тя приема предлагането му, което не се харесва на сестрата на Рос.

Дани де Вито

Ролята му може и да е дребна, само че несъмнено е запаметяваща се, тъй като той разсмя всички фенове с осъществяването си като стриптийзьор, облечен като служител на реда, на моминското празненство на Фийби.

Рийз Уидърспуун

При състояние, че играе Джил - сестрата на Рейчъл, човек би си помислил, че тя ще се появи допълнително от два епизода... само че уви. В един от тях русокоската се пробва да излезе на среща с Рос, само че Рейчъл прави всичко по силите си това да не се случи.

Сюзън Сарандън

Тя влиза в облика на Джесика Локхарт - звезда от сериала " Дните на нашия живот ". Нейната запазената марка са шамарите, който непрекъснато раздава на сътрудниците си на снимачната площадка. В даден миг обаче сценаристите на поредицата вземат решение, че е назрял моментът да убият героинята ѝ, връщайки на екран облика на Джоуи, само че откакто първо му трансплантират нейния мозък.



Уинона Райдър

Бившата обичана на Джони Деп се появява в седми сезон като Мелиса Уорбъртън - момичето, което Рейчъл е целунала след пиянска вечер в колежа. През епизод Рейчъл се ядосва, защото приятелката ѝ не си спомня случилото се сред тях, по тази причина най-после взема решение още веднъж да я целуне... Тогава излиза наяве, че Мелиса се е преструвала от самото начало.

Брус Уилис

Актьорът от " Умирай мъчно " играе Пол Стивънс - татко на младото гадже на Рос, която на всичкото от горната страна е негова студентка в университета, където той преподава. Въпреки че обстановката е задоволително неуместна такава, каквато е, Пол стартира да излиза с Рейчъл, което прави нещата още по-странни.



Бен Стилър

Той взе участие като Томи - мъж, с който Рейчъл взема решение да излезе на среща. Показвайки ужасния си манталитет, още при започване на епизода той се разкрещява на Рос, който се пробва да каже на цялата тайфа, че има нещо неправилно с него, само че Томи е съумял да заблуди всички. Докато, несъмнено... не го хващат го да вика на домашната патица на Джоуи и Чандлър.

Изабела Роселини

Прекрасната италианка играе себе си в един от епизодите. През него Рос споделя, че я е присъединил в листата си със звезди, с които желае Рейчъл да му разреши да спи.

Робин Уилямс и Били Кристъл

Двете големи холивудски митове също посетиха " Central Perk ". Те играят двама клиенти в кафенето, които нервират Моника. Актьорският състав категорично изискал групова фотография с тях на снимачната площадка.



Фреди Принц Джуниър

Съпругът на Сара Мишел Гелър играе Санди - детекгледача, грижещ се за дъщерята на Рос и Рейчъл.

Хю Лори

Доктор Хаус също стана част от сериала, въпреки и за малко. Той влезе в облика на мрачния и постоянно неудовлетворен пътник, който седи до Рейчъл по време на полета ѝ до Лондон.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР