Изключително нагло и арогантно поведение демонстрира в пловдивския съд Илиян

...
Изключително нагло и арогантно поведение демонстрира в пловдивския съд Илиян
Коментари Харесай

Убиецът на красивата Милена наглее в съда, посреща с ехидна усмивка всички обвинения

Изключително безочливо и надменно държание показва в пловдивския съд Илиян Рангелов от село Куртово Конаре. Очаква се в 17 часа той да получи присъда за убийството на красивата си избраница Милена Динова.

Докато почернената майка на свиреп убитото момиче плачеше в правосъдната зала, Илиян резервира каменна физиономия и се усмихваше ехидно на изказванията на прокурора и на отбраната на почерненото семейство, че в действителност той е причинителят на зверството.

В последната си дума пред съда Рангелов сподели: „ Истината един ден ще излезе наяве”. Адвокатът му държа защита повече от 2 часа, в която оспорваше точка по точка безусловно всяка една констатация на проверяващите органи. Според бранителя, годеникът е безусловно почтен и няма общо с закононарушението.

Пред правосъдна зала бабата на Рангелов избухна и сподели, че внукът й никога не е можел да посегне на Милена. „ Елате да видите в каква къща живеем”, десетки пъти повтори тя. На въпрос на БЛИЦ правилно ли е, че в нощта на убийството, откакто е схванала, че внукът й е пробол Милена, е крещяла в селото, че ще го убие, старата жена сподели, че това били неистини. Днес, по време на процеса, оперативният служащ от отдел „ Убийства” Десислава Льолова бе безапелационна, че бабата е крещяла, че ще убие внука си.

БЛИЦ напомня, че и държавното обвиняване, и отбраната на почерненото семейство желаеха пожизнен затвор за килъра на Милена.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР