Изключително любопитна история разказа престижното немско издание Билд, свързана с

...
Изключително любопитна история разказа престижното немско издание Билд, свързана с
Коментари Харесай

Няма да повярвате! Хамес Родригес е същинско "парти-животно"

Изключително любопитна история описа влиятелното немско издание " Билд ", обвързвана с от 2018 година, когато чартърен в тима е колумбиецът Хамес Родригес, който е избран за същинско " парти-животно ".
Бяха изкарани наявне елементи за загадка нощ на играчите, на които им било неразрешено от тогавашния ментор Нико Ковач да излизат. Това се случило при предсезонната подготовка преди 2018/19, тъкмо откакто Ковач наследи Юп Хайнкес.
Отборът игра против Ювентус и Манчестър Сити, а след успеха над " жителите " играчите чакаха да им бъде разрешено да се позабавляват през нощта, само че новият им ментор спрял проектите им, тъй като след няколко дни имали другарски мач против Манчестър Юнайтед вкъщи, а Ковач споделил на футболистите: " Никой не излиза, имаме извънредно значим тест след няколко дни.
Трябва да бъдем фокусирани и съсредоточени. Първият мач в Бундеслигата ни чака след 6 седмици. Празненствата не са вероятни при подготовката ".
Вместо да го послушат, Давид Алаба, Рафиня и Франк Рибери организирали " Нощ в Маями " в Уотсъп група и го осъществили, измъквайки се от хотела си. Отбелязва се, че Хамес, който тогава бе чартърен от Реал Мадрид, се е насладил извънредно доста и се показал като същинско " парти-животно ".

Въпреки че в последна сметка братът на Ковач - Робърт, който тогава бе помощник-треньор, ги видял да потеглят вечерта, само че в последна сметка се твърди, че все пак Нико Ковач не е скастрил играчите си и даже не го повдигнал на въпрос.
Футболистите пък се прибрали след 6 на идната заран. Едва ли са били изключително готови за тренировките, какво остава за евентуален мач? Ами два? Всъщност, историята познава случай, в който !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР