Изхвърлете пакетчето с черен пипер, ако откриете това вътре! Черният

...
Изхвърлете пакетчето с черен пипер, ако откриете това вътре! Черният
Коментари Харесай

Изхвърлете пакетчето с черен пипер, ако намерите това в него!

Изхвърлете пакетчето с черен пипер, в случай че откриете това вътре!

Черният пипер е една от най-използваните подправки: прибавя се към маринати, супи, пайове, зеленчукови салати и доста други ястия.

Черния пипер има освен прелестен мирис, само че е и потребен за тялото. Тази фалшификация има удобен резултат върху храносмилателния развой, а също по този начин укрепва сърдечно-съдовата система и даже спомага за подсилване на мускулите.

Важно е подправката, която употребявате всекидневно, да е с положително качество. За страдание, с цел да се понижи цената му, към него постоянно се прибавят примеси, а потребителят купува черен пипер с нишесте, креда и други добавки.

Как да ревизирате качеството на продуктите, ще опишем по-долу. Разбира се, това е невероятно да се направи на пазара или в магазина, само че като тествате избрани марки, ще разберете кои от тях създават първокачествен пипер и от кои артикули би трябвало да се откажете.

Как да ревизирате качеството на черния надробен пипер
Ето три проби: първата е на пипер с високо качество, по-късно първо качество и последният (забележете, най-черният) – второ качество. За високото качество приказва цветът – от светлокафяв до кафяв.

Черен пипер – въпреки и необятно публикувана фалшификация, само че е скъпа. Недобросъвестните производители постоянно прибавят в пипера брашно, нишесте, надробен ориз и по този начин нататък. Разгледайте образците на фотографията: в първия случай виждаме прахуляк със сив цвят с прахообразна конструкция и без миризма, във втория случай – нееднороден артикул със сив цвят и бял прахуляк. Той е подправен! Там има малко същински пипер. Ако попаднете на подобен черен пипер изхвърлете пакетчето.

Може да тествате черния пипер за съществуване на примеси. Залейте малко количество пипер с гореща вода и наблюдавайте какво ще се случи. Примесите ще бъдат забележими: нишестето ще се свари, а брашното ще придаде кисела миризма. Първият на картинката е най-голям клас пипер, по-късно втори клас и артикул с примеси.

Надяваме се, че тази информация ще ви бъде потребна. Вашите ястия ще бъдат още по-вкусни, а вие ще купувате по-добри артикули. Споделете тази информация с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР