Издигането на кандидатури в листата на Продължаваме промяната“ за изборите

...
Издигането на кандидатури в листата на Продължаваме промяната“ за изборите
Коментари Харесай

Буруджиева погна ПП: Ицо Хазарта в евролистата? Цирк! С какво се прослави, знае ли език?

Издигането на кандидатури в листата на „ Продължаваме промяната “ за изборите за Европейски парламент се е трансформирало безспорен цирк, стана ясно от коментара на политоложката доцент Татяна Буруджиева пред Българска национална телевизия.
„ Кажете ми с какво се популяризира Ицо Хазарта? Знае ли някакъв език? За да излезе човек и да свърши работа, би трябвало да умее да прави контакти измежду останалите евродепутати. За какво изпращаме евродепутати, за положително пенсиониране ли “, многозначително запита Буруджиева.
Що се отнася до предварителните избори за народен парламент политоложката също изрази известно неразбиране от държанието на политическите обединения.
„ Всеки играе някаква роля. ГЕРБ даже не приказва за първото си място. Ако те не създадат държавно управление и този път, електоралният им провал този път ще бъде доста видим. ПП-ДБ ще забележим какъв брой се свличат “, направи анализ Буруджиева.
Хората не желаят такива избори – със кавги и с внушението, че страната е на политиците, а не на гласоподавателите.
Буруджиева счита още, че Солидарна България дружно с Мая Манолова и Ваня Григорова имат късмет да влязат в Народното събрание след предварителните парламентарни избори на 9 юни.
Татяна Буруджиева е на мнение, че „ Възраждане “ ще се борят за второто място на вота. Българска социалистическа партия и достоверната съпротива с всички листи в ляво се решили част от проблемите на Корнелия Нинова като водач. За Българска социалистическа партия ще се приказва като партия, която скоро ще приближи границата за влизане в Народното събрание.
Социологът Кънчо Стойчев уточни, че шансът за смяна отсъства. Българите са умни и трезви хора и имат задоволително разум, с цел да видят, че нищо няма да се промени. Време е да си напомним някои съществени неща и полезности – като не кради, не убивай, не неистини и вместо това ни забавляват с евроатлантически полезности, добави Стойчев.
Според него няма евроатлантически полезности, а има български полезности. Кънчо Стойчев също счита, че Солидарна България имат късмет да влязат в 50-ото Народно заседание, само че нямало да са с повече 10-15 народни представители.
Политологът Георги Киряков се съгласи с думите на социолога Кънчо Стойчев и също съобщи, че няма късмет за смяна. Той също е на мнение, че Солидарна България има късмет да влезе в 50-ото Народно заседание. Иначе по думите му задачата на Бойко Борисов е да разбие обединението ПП-ДБ, с цел да се явят поотделно на изборите.
Според него политиците би трябвало да спрат да се показват като артисти. Киряков счита, че ще има нови избори след сегашните на 9 юни, тъй като политиците не схващат своята роля.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР