Избран служител на демократите в Мериленд се скара на репортер

...
Избран служител на демократите в Мериленд се скара на репортер
Коментари Харесай

Служител на демократите в Мериленд отвърна на въпрос относно транссексуалната самоличност на предполагаемия стрелец в училище

Избран чиновник на демократите в Мериленд се скара на кореспондент в петък, че е попитал за транссексуалната идентичност на младеж, упрекнат в обмисляне да извърши пукотевица в учебно заведение.

Главният изпълнителен шеф на окръг Монтгомъри Марк Елрих отговаряше на въпрос по отношение на Андреа Йе, която се назовава Алекс, когато стана очевидно отчаян. 18-годишният Йе е упрекнат в скрит план за осъществяване на всеобща пукотевица в гимназия Томас Уутън и бившето му начално учебно заведение.

Той приказва за хипотетичния проект в манифест от 129 страници. По време на конференция в петък Елрих беше запитан за хипотетичното съмнение на длъжностни лица да разкрият транссексуалната идентичност на Йе.

Изпълнителният шеф на окръг Монтгомъри Марк Елрих се нахвърли против отчет, който питаше за транс самоличността на Андрес Йе, който е упрекнат в скрит план за осъществяване на пукотевица в гимназия и главно учебно заведение. (Полицейско ръководство на окръг Монтгомъри)
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР