Иво Дошев, който във вторник беше обвинен от Спаси София

...
Иво Дошев, който във вторник беше обвинен от Спаси София
Коментари Харесай

Иво Дошев опровергава обвинението, че е нападнал общински съветник от Спаси София

Иво Дошев, който във вторник беше упрекнат от " Спаси София " за физическа експанзия против общински консултант от групировката, опровергава изказванията в. Той ползва и видео в поддръжка на тезата си, че не е нападал Стефан Спасов, за който от партията настояват, че е блъснал в лицето, при което му е счупил очилата.

" Видеото, в което се вижда по какъв начин се прибирам след диалога ни (на мен и съседите ми) с общинския консултант от " Спаси София " Стефан Спасов (не наподобява да е обичай, нали)... И не наподобява да е със счупени очила, до момента в който е бил обичай също... ", написа Дошев.

Той декларира, че са разговаряли с общинския консултант, разискали са плана за ремонт на бул. " Патриарх Евтимий " и обсега на дейностите и си тръгнали . Дошев е безапелационен, че и Спасов не е бил обичай, до момента в който ревизира хода на ремонта, както настояват от " Спаси София ".
 Нападнаха общински консултант от
Нападнаха общински консултант от " Спаси София " на бул. " Патриарх Евтимий " в столицата

При митинг против ремонта на булеварда деятел взел ключа на строителна машина, а след това счупил очилата на Стефан Спасов

" След като го попитах за електробусите и за какво липсват като тактика за София, поради че са най-евтиния и най-екологичен превоз, Стефан Спасов внезапно агресира и потегли подире ми, с цел да се заяжда с мен, явно търсейки спор с мен ", показва Иво Дошев. Допълва, че бързал, тъй като имал работа за денем и се опитвал да се прибере, с цел да си я върши, като по тази причина не обръщал внимание на Стефан Спасов. Това обаче издразнило общинския съветни, който го снимал с камерата на телефона си до момента в който вървял и се заяждал с него.

" Това, че не му обръщах внимание не му хареса и той продължаваше да върви след мен, продължавайки да търси спор. Когато стигнах до входната врата, той застана пред мен и не ми даваше да си вляза, стартира да ме бута и да ми дърпа и тегли ръката, до момента в който си отварям, само че даже и тогава не съм го бил, просто му смъкнах очилата с два пръста и го пратих да си ги взима ", изяснява Дошев. После се прибрал, като това било и разказано в показания на служащи и съседи.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР