Италианският изпълнител Дзукеро ще пее за първи път във Варна

...
Италианският изпълнител Дзукеро ще пее за първи път във Варна
Коментари Харесай

Дзукеро ще гостува днес за първи път на варненска сцена

Италианският реализатор Дзукеро ще пее за първи път във Варна през днешния ден, оповестяват уредниците на концерта. Гостуването му е част от настоящото му турне за 2024 година. В рамките на това турне звездата ще посети и София на 29 април.

В 40-годишната си кариера италианецът е изпял едни от най-обичаните международни шлагери, част от които с други популярни реализатори. Сред тях е дуетът му с Пол Янг Senza Una Donna, с Боно от U2 - Blue, с Майлс Дейвис - Dune, както и Miserere с великия тенор Лучано Павароти.

През 2022 година и 2023 година Дзукеро обикаля целия свят с World Wild Tour. Турнето включваше и 14 италиански концерта, напомнят уредниците. Два от тях са в родния му град Реджо Емилия през предходната година и с тях той означи 40-годишна кариера в музиката. Изнася и серия от концерти в Съединени американски щати дружно със звездния Андреа Бочели. През октомври 2023 година на огромен екран излезе документалният филм ZUCCHERO - Sugar Fornaciari.

През 2024 година Дзукеро възнамерява да издаде нова версия на Senza Una Donna с Джак Саворети и да се завърне на сцената със своето Overdose D`Amore World Wild Tour. Турнето ще стартира с три концерта в Royal Albert Hall в края на март, а на 27 април италианецът ще бъде в България. По думите му той пази мемоари от топлото посрещане на публиката и обича културата на страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР