Италианската тенис звезда Камила Джорджи изглежда е напуснала спорта, за

...
Италианската тенис звезда Камила Джорджи изглежда е напуснала спорта, за
Коментари Харесай

Четвъртфиналистката от Уимбълдън тайно напуска тениса, за да „преследва кариера като модел на бельо“

Италианската тенис звезда Камила Джорджи наподобява е напуснала спорта, с цел да се концентрира върху стилната си марка и кариерата на модел.

Джорджи доближи до номер 26 в международната класация, откакто доближи четвъртфиналите на Уимбълдън през 2018 година Тя завоюва четири трофеи в ранглистата на WTA и игра на Маями Оупън, където беше победена в два сета от международната номер 1 Ига Светек, на 23 март.

32-годишният не е играл от този момент и не е кандидатствал за присъединяване на идното Открито състезание на Франция. След това тя шокира почитателите, като беше включена в листата на Международната организация за интегритет в тениса с пенсионирани играчи, макар че не направи публично известие за решението си.

Corriere della Sera заяви, че WTA не е съумяла да се свърже с Джорджи или нейното семейство. Смята се, че тенис турът на дамите не е знаел за нейното пенсиониране и необичайно е разкрил, че телефоните, принадлежащи на Джорджи, татко й Серджо и братята й Леандро и Амадеус са били и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР