Исторически концепцията за диктатурата на Путин предполагаше, че той е

...
Исторически концепцията за диктатурата на Путин предполагаше, че той е
Коментари Харесай

Главният редактор на Новая газета:Тридневното гласуване е един от начините за манипулиране на вота

Исторически концепцията за диктатурата на Путин предполагаше, че той е президент на народа. Мисля, че в ерата на Путин в действителност нито един избор не беше избор в естествения смисъл на думата, демократични избори. Това сподели пред Нова тв приказва основният редактор на европейското издание на „ Новая газета " Кирил Мартинов.

 

Той, както мнозина руснаци, напусна страната след началото на войната против Украйна. И реалокира редакцията на вестника в Латвия.

 

Но в този момент, през 2024 година, изборите са 100% обред. Диктатурата се нуждае от тях, с цел да убеди съветския народ, че диктатурата съблюдава обред. Защо тези избори са нелегитимни? В изборните бюлетини има 4 души, които по един или различен метод поддържат президента и войната. И те, в прочут смисъл на думата, ще се състезават между тях кой от тях обича повече Путин. И съм сигурен, че в конкуренцията на тези, които най-вече обичат Путин, той ще завоюва. Това сподели в ефира на „ Събуди се " Кирил Мартинов.

 

Той добави, че поддръжката ще бъде плюс- минус 80% при приблизителна интензивност от 80%. „ И двете числа ще бъдат взети от въображението на длъжностните лица. Чиновниците във всички райони на Русия ще се състезават, с цел да видят кой от тях се е справил най-добре на изборите. Тяхното групово въображение ще начертае тези цифри ", сподели той.

 

По думите му ще би трябвало да се покаже, че има хора, които са подготвени да се опълчват на Путин на тези избори. „ Това е акцията, която преди убийството на Навални нарекохме „ По обяд против Путин ". Идеята, че в един и същи миг тъкмо по обяд, в последния ден от гласуването, хората би трябвало да дойдат в изборните секции. Просто, с цел да покажат не могат да завоюват тези избори, тъй като нямат претендент. Но по този метод те ще изразят митинга си против диктатурата и войната ", добави Мартинов.

 

Той посочи, че тридневното гласоподаване е един от методите за манипулиране на изборите.

 

„ Защото някой ще гласоподава на работното си място. Друг ще избере електронното гласоподаване. Дигитализацията е доста развита в Русия. И това доста оказва помощ на диктатурата в настоящия й надзор над хората ", добави още журналистът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР