Истинско дете на Венера, жената Везни е влюбена в самата

...
Истинско дете на Венера, жената Везни е влюбена в самата
Коментари Харесай

Жената Везни търси хармонията в този свят

Истинско дете на Венера, дамата Везни е влюбена в самата мисъл, че я обичат. Като специалистка в очароването на мъжете, тя се отнася към съблазнението към един от типовете изкуство. Тя на първо място е актриса, разиграваща в спалнята изискан театър, даже аудиторията да се състои от един човек.

Тя е единственото настоящо лице на сцената. Прожекторът е ориентиран към нея. В доста връзки Везните и Лъвът си поделят тази нужда да са звездата на шоуто. Но лъвът обича да свети на сцената самичък без съпровод и отвличащи елементи, до момента в който Везната е примабалерина, движеща се в несравним ореол от хубост, който тя основава към себе си. За нея е значим декорът. Тя желае да е най-ярката звезда на небето; Лъвът се стреми да бъде Слънцето, изпълващо небесата със самотното си зарево.

Влюбената жена Везни от време на време усеща, че прочувствените условия към нейната роля са прекомерно огромни, и се нуждае от отмора от своята роля. Причината е в това, че и в любовта може да е също по този начин мързелива, както и в множеството други области. За да удовлетвори своята основна нужда – да ви очарова и заслепи, – тя ще стартира да губи интерес. Вие би трябвало да почакате, до момента в който бъде подготвена за идващия театър и още веднъж ще ви порази.

На някои може да им се коства, че в нея има не една персона, а цялост от демонстрирани облици. Тя минава от едно въодушевление към друго и чака от близките сами да се досещат за желанията й. Тя постоянно търси идеалния сателит, който ще е сянка на нейния облик, само че този човек съществува единствено в нейното въображение.

Тя счита, че възлюбеният й би трябвало да й бъде почтена рамка, в която тя ще свети. Точно по тази причина доста дами Везни се ориентират към по-възрастни и състоятелни мъже, които имат опит в удовлетворяването на дамите. Освен обич и схващане тя изисква от обичания си подготвеност да задоволява капризите й. Тя нормално притегля такива мъже и може да мине под венчило нееднократно.

В младежките години търсенето на любовта може да я води по различен път. През предишния век тя би могла да се влюби в хубав комарджия, само че с годините става все по-разумна. Блясъкът на скоротечните романи помръква и от ден на ден я притегля непрекъснатият искра на продължителните връзки.

Повечето дами Везни избират да ги ухажват в секса (физическата страна на любовта им наподобява малко грозновата). Мъжът, който се стреми към низки пристрастености, с нея ще удари на камък. Тя ще избяга от него като мишка от потъващ транспортен съд.

Когато романът приключва, тя ще се постарае да провежда другарска разлъка. Дори отхвърленият мъж може да си остане неин поддръжник, нали? Тя не обича да губи поклонници.

Жените, родени под този знак, са известни със своята хубост и гальовен цвят на лицето, а също и с дълбокото си омерзение към всичко непривлекателно. Инстинктивно тя усеща изтънчените неща. Има изтънчени обноски, облича се изтънчено, употребява ненатрапчиви парфюми, обича скъпите декорации и се пробва да се заобиколи с лукс. Възхищава се на прелестното във всичките му прояви – музика, изкуство, архитектура. И хора. Със същата изисканост се отнася и към мъжете.

Самата тя възприема себе си по подобен метод, че ще търси в огледалото личното си отражение и ще се възхищава на грациозната си хубост. Но тя е самокритична! Иска обликът й да подхожда на високия стандарт и е подготвена да нанесе някои корекции съгласно нуждата. Не е чудно, че дамата Везни е толкоз очарователна.

Не бива да се отхвърля склонността й към своенравие. Тя може да флиртува с всеки прелъстителен мъж на пътя си, само че доста бързо ще превключи на различен. И може да ви не помни по-бързо, в сравнение с отражението изчезва от огледалото. С редки изключения нейната обвързаност не е дълбока и продължителна.

Тъй като е ръководена от Венера, дамата Везни е изкусна в любовта. Но не забравяйте за отвращението й към всичко, което от нейна позиция е непривлекателно. Ако по случайност не сте в най-хубавата си форма, с шкембенце, увиснали ръце или костеливи колене, тогава първо се убедете, че осветлението е изключено, преди да се съблечете, другояче не е изключено вашата дама да се избави с бягство в банята и да се заключи там.

Везните избират артистичните комерсиални натури – артисти, артисти, писатели, художници, музиканти, а не предприемачи. Острият език на някоя дама (Везни) би се изразила по следния метод: „ Колкото до мен, коства ми се, че Господ е основал предприемача, тъй като се е нуждаел от някого, който да се занимава със скучната работа, не изискваща въображение ”.

Фактически Везните се интересуват не от мъжете като такива. Основно тя желае да й се възхищават. Необходим й е някой, който ще гали нейното Аз.

Не обича да бърза. Безсмислено е да й обяснявате, че сте поканени на вечеря от седем и половина и че към този момент е седем и петнайсет, а тя още не е стигнала до слагането на червилото. Това няма да я трогне ни минимум и ще продължи с последните мерки. Всяка компания е просто още един мотив тя да стане звезда. Възможно е да е права, защото е способна да украси всяка компания. Влизайки в стаята, ще я озари със своето зарево. Въодушевлението й провокира същата реакция и у близките.

Ако работите не се развиват както й харесва на нея, тя може да стане дребнава и придирчива. Тя търси съвършенство и е подготвена да преувеличи непознатите неточности и дефекти, които й пречат да го реализира. Особено я нервират мъже, които приказват за пари. Тя счита, че парите са предопределени за харчене, а не за диалози. Разговорите за пари й работят на нервите. Единственото, което я интересува в парите, е какво може да си купи с тях.

Тя обича да чете леки книги, да гледа филми с благополучен край, да живее в стая, цялостна с цветя, да слуша спокойна музика. Спокойна и безгрижна, тя може ненадейно да изпадне във възбудено положение. Еуфоричното й въодушевление се компенсира със спадове и тогава тя е склонна да види петната на Слънцето.

Тя търси съвършенство в детайлите. Най-малките признаци на безпорядък могат да я раздразнят. Тя се отнася към оня вид хора, които могат да стартират да подреждат шезлонгите на палубата на потъващия „ Титаник ”.

Не се опитвайте да я командвате. Няма да ви слуша. Ако сте настойчив, то ще се натъкнете на още по-голям дебелоглав. Колкото по-силен е натискът ви, толкоз по-упорита става. Нежни думи и меко разбиране са единственият път да преодолеете отрицателното й отношение.

И като се изключи че е неизмеримо женствена, тя е и интелигентна, красноречива, дейна. Но попаднала в затруднено състояние, тя може да стане безусловно безпомощна и пасивно да седи, очаквайки помощ, като кьорав човек, нуждаещ се от куче-водач. Тя е очарователна и многостранна.

 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР