Истинският проблем е в нашата правосъдна система, защото по европейската

...
Истинският проблем е в нашата правосъдна система, защото по европейската
Коментари Харесай

Николай Денков пред ЕвроДикоф: Пеевски си повярва, че е всесилен, но сбърка, че излезе на преден план

" Истинският проблем е в нашата правосъдна система, тъй като по европейската той е потвърдено подкупен, както и Владислав Горанов, който стои на първия ред, все едно са най-уважаваните хора там, вместо нашата правосъдна система да се запита, дали не би трябвало да бъдат наказани. Това е безусловно безсрамие. Когато започнахме диалозите с ГЕРБ-СДС, изобщо не се очакваше Пеевски да се набута, а и към момента не беше съпредседател на Движение за права и свободи ". Това съобщи в предаването " ЕвроДикоф " на телевизия " Евроком " някогашният министър председател Николай Денков. Той добави, че Пеевски, който съставлява партия с проевропейски упоритости, даже не може да отиде в Брюксел.

" В момента се пробват да ни накарат да свикнем с парадоксите. Пеевски доста си повярва, че е всевластен и стартира да дава ум на всички, само че сбърка в едно нещо - че се появи начело в политиката. Друго е да си в задкулисието, където беше до неотдавна и да си владееш правосъдната система, порокуратура и служби, а в политиката би трябвало да увличаш хора след себе си. Кой се увлича след него? ", попита реторично Денков.

" ГЕРБ имаше да поддържа Мария Габриел и това беше европейското развиване. Аз се надявах и чаках това да се случи. Но явно Пеевски подаде команда и сподели на Бойко " тази не е от нашите ". Тази имитация съм чувал от Пеевски. В последна сметка Борисов си избра Пеевски пред Габриел. Защо? Питайте него ", разяснява някогашният министър председател.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР